|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα ψαραδες
τι χαμπαρια? λοιπον εχω ενα 30αρι της dennerle και σκεφτομαι απο σεπτεμβρη να το κανω θαλασσινο ισα ισα δλδ να αρχισω με κατι μικρο για να μπω και στο πνευμα και αργοτερα γτ οχι ανεβαινω σε λιτρα ομως δν ξερω τπτ τι μπορω να βαλω σε 30 λιτρα? το φιλτρο που εχω φτανει? (fluval U1) και δν ξερω ο,τι αλλο μου πειτε ------------------------- λοιπον διαβασα καποια θεματα απο συνχομπιστες κ εχω τις εξης αποριες 0) τι ειναι σκιμερ? 1) αν δν παρω σκιμερ γτ δν το κοβω να χωραει καθε ποσο να κανω αλλαγες? 2) το εσωτερικο φιλτρο μου ειναι το fluval u1 250l/h επαρκει? 3) τι να βαλω στο εσωτερικο φιλτρο? 4) αλατι τι μαρκα? 5) αραγωνιτη ποσα κιλα? ζωντανο η νεκρο? 6)τι ειναι το ρεφρακτομετρο που χρησιμευει? 7) τι μαρκα αλατομετρο? 8 )να παρω κυκλοφοριτη? 9) φωτιστικο να παρω? τι λαμπες? αυτα για την ωρα..... ------------------------- βρε παιδια κανεις??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 30-06-12 στις 19:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεα μου ή οχι? | elpar19 | Ζωοτόκα | 2 | 19-12-08 22:53 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
Ιδεα Εφαρμοσιμη...? | s-vitzi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 14-04-08 15:02 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |