|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω κωστα
κατι τετοιο σκεφτομαι για 30αρι ------------------------- τελικα μετα απο σκεψη θα κανω το 225αρι μου θαλασσινο ερωτησεις με το σαμπ τι να κανω ποσα λιτρα να το φτιαξω? το φωτιστικο μου παιρνει 2 λαμπες τως 24 watt και δν εχω ορεξη να δινω λεφτα για να αγορασω αλλο μου αρκει αυτο? τι σκιμερ να παρω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 01-07-12 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει περιορισμός για το σαμπ.. ανάλογα το χώρο που έχεις..
φωτιστικό αν πας για φισ ονλι δεν θελεις κατι αλλο, αν πας για μαλακά ίσως να φτάνει και σκιμμερ θα δεις ανάλογα με τα λίτρα σου.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
δν χωρο στο επιπλο για τοσο
σαμπ μαλλον γυρω στα 100 λιτρα το περισσοτερο δλδ τι δν θα μπορω να βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
την κάνεις την δουλεία σου και με 100 , πρέπει να βρεις τι σκίμμερ θα βάλεις πρώτα , κάτι τέτοιο http://www.nemoworld.gr/home/aquariu...-cone-160.html σε υπερκαλύπτει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεα μου ή οχι? | elpar19 | Ζωοτόκα | 2 | 19-12-08 22:53 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
Ιδεα Εφαρμοσιμη...? | s-vitzi | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 25 | 14-04-08 15:02 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |