|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω...λες να φταιει η πετρα? Λες τα σκευασματα των βακτηριων? Το υποστρωμα και η ριζα δεν νομιζω να βγαζουν κατι.
Βαρεα μεταλλα? ------------------------- EDIT: Μολις φυτεψα. Εβαλα μια anubia nana χυμα πανω στη ριζα. Δεν την εχω δεσει ακομα γιατι δεν εχω μπετονια. Εβαλα αλλο ενα φυτο στο πισω μερος του ενυδρειου: cabomba caroliana. Kαι τελος πηρα και μια Cladophora aegagropila. Κατι ακομα, η ριζα εχει βγαλει πανω τις σε πολλα σημεια μια στρωση σαν καφε σκουρα παχνη...τι ειναι? Οριστε και 2 φωτογραφιες απο το ενυδρειο οπως ειναι τωρα: ![]() ![]() Εκανα και μετρησεις αμεσως μετα απο την τοποθετηση των φυτων και ειχαμε εξελιξεις: (Ημερα στρωσιματος 17η) ΝΟ2: 10 mg/l ανεβηκε κι αλλο. ΝΟ3: 100 mg/l ανεβηκε. Αμμωνια: 0,5 mg/l Πεφτει η αμμωνια λοιπον και συνεχιζει να ανεβαινει NO2 και NO3. ------------------------- Αν μηδενισει η αμμωνια τις επομενες ημερες αυτο ειναι καλο? Γιατι μετα χωρις αμμωνια τι θα τρωνε τα βακτηρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 24-05-11 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |