|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tο φιλτρο εχει ονομαστικη ροη 570λ/ω. Μετραω με jbl χαρτακια 6 in 1 (απο εκει βλεπω και τα no2-no3, καθε χαρτακι τεστ το κανω 2 φορες τις περισσοτερες φορες, το δευτερο το κανω μετα απο 10 λεπτα ή και μιση ωρα μετα απο το πρωτο) και αμμωνια μετραω με sera υγρο. Επισης μετραω με υγρο το ph παλι με υγρο της sera. Oσον αφορα τα διακοσμητικα δεν εχει τελειωσει ακομα το στησιμο για να δω πως και τι να κρυψω. Σημερα αγοραστηκε και το φωτιστικο (Wave Solaris Tropical 18w, 6500k-pl λαμπα). Πιστευω να ειναι μια χαρα για μετρια και ευκολα φυτα. Eιδα οτι βγαινει και μια λαμπα pl παλι για αυτο το φωτιστικο αλλα με τη διαφορα του οτι ειναι η μια μερια λευκη και η αλλη μερια ροζ. Αν τη βρω καποια στιγμη μπορει να βαλω εκεινη πανω. Εχω ρωτησει ηδη γι'αυτο στο μαγαζι που πηρα το φωτιστικο και περιμενω μεσα στη βδομαδα απαντηση. Ο θερμοστατης δεν ειναι ο 25αρης που ειχα πριν στο 30λιτρο γιατι δεν εσβηνε ποτε και εχω βαλει τον 150w jager που βλεπεις και στην φωτογραφια προχειρα εχω ωστε να κραταει σωστη θερμοκρασια. Σημερα θα βαλω εναν καινουριο θερμοσατη που πηρα μαζι με το φωτιστικο που ειναι στα 75w. Το σωλινακι το τεντωμενο ειναι της αεραντλιας που εχω, ειναι μια eheim elite800. Oτι αλλο μου λες-ετε. Να εισαι καλα και εσυ και τα υπολοιπα παιδια για τη βοηθεια σας! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |