|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Στο ταισμα παντως να χρησιμοποιεις τροφες που δεν εχει περασει η ημερομηνια ληξης τους και δεν εχει περασει 3-4μηνο μετα το ανοιγμα της συσκευασιας. Μετα χανουν τις βιταμινες τους. Γιαυτο αγοραζε συσκευασιες που θα σε φτανουν για τοσο χρονικο διαστημα. Παράθεση:
![]() Θα ελεγα να μουσκεψεις την τροφη πριν την βαλεις ή/και να την κανεις ψιλο τριμα και να δεις αν λιωνει. Αν παντως μενει ολοκληρη και μουχλιαζει βγαζε τη και βαζε αλλη ή αλλαξε τροφη. Αυτες οι ταμπλετες βυθου της sera, οι viformo λιωνουν καλα εχω παρατηρησει. Τις γουσταρουν και τρελα ολα τα ψαρια (για οταν βαλεις ψαρια)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος αμα δεν παρω το flourite και μπορω να βγαλω το υποστρωμα της jbl απο το 30λιτρο και να το βαλω στο αλλο + το 1 κιλο που εχει μηνει στη συσκευασια του και απο πανω ολο το χαλικι και τα 3 κιλα που εχει μεσα το 30λιτρο καθως και τα 2 που εχουν περισεψει στη σακουλα του. Ηταν 5 κιλων. Δυσκολο δεν ειναι ομως να ξεχωρισω χαλικι-υποστρωμα? Ενταξει, πες το χαλικι το παιρνεις χωρις να ανακατευτει με το υποστρωμα μεχρι ενα σημειο, το υποστρωμα πως να το παρεις? Η μεγαλη πετρα που εχω θα παει σιγουρα απο το 30λιτρο στο 50λιτρο. Θα βγαλω την τροφη που εχει και θα τριψω μια καινουρια που εχω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο το μικρο οπως ειναι και βαλε μονο φλουριτ στο πιο μεγαλο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tο νερο να το μεταφερω και εκεινο ετσι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι οπως τα ειπες τα υπολοιπα.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, εβαλα στο 50λιτρο ενυδρειο οσο υποστρωμα αχρισημοποιητο της jbl μου ειχε μεινει στη σακουλα του (1 κιλο και κατι) και απο πανω 7 κιλα flourite red. Υστερα εβαλα μια ριζα μεσα και την πετρα απο το 30λιτρο. Εν συνεχεια, εριξα το νερο απο το 30λιτρο σιγα σιγα πανω στην πετρα να πεφτει αν και οσο σιγα και αν το εριξα το νερο το ενυδρειο θολωσε. Μετα εβαλα το φιλτρο και το θερμοστατη στο 50λιτρο να δουλευουν και γεμισα το 30λιτρο παλι με νερο και εβαλα αντιχλωριο για να φτιαξω το υπολοιπο νερο. Μετα απο 2 ωρες και μετα απο τεστ για να δω αν εχει χλωριο το τεστ εδιξε 0 και εριξα και το υπολοιπο νερο μεσα και γεμισε το 50λιτρο και μετα εριξα και 3-4 σταγονες microbe-lift balancer. Εκανα μετα απο 3-4 ωρες ενα τεστ για χλωριο και εδιξε 0 και ενα τεστ αμμωνια και εδιξε παλι 1mg/l. Εκανα ενα τεστ ph και εδιξε 7,5 και ακομα εκανα N02 με αποτελεσμα 0,5 mg/l και NO3 με αποτελεσμα 10. Τωρα θα ριξω παλι βακτηρια microbe-lift nite out 2.
Tο ενυδρειο εχει αρχισει να ξεθολωνει σιγα σιγα. ------------------------- Παράθεση:
![]() Το φωτιστικο που παραγγειλα ειναι αυτο με τη μια λευκη και μια ροζ λαμπα: http://www.aquael.pl/index.php?optio...id=392&lang=en Στο 30λιτρο θα επαιζα σχεδον με watt ανα λιτρο ενω τωρα θα ειμαι 0,5 watt ανα λιτρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 18-05-11 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ανταλακτικά θα βρεις για αυτό το φωτιστικό;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |