|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι εχω αναφερθει στισ λεπτομερειες του ενυδρειου μου οπως πχ μαρκα λιτρα διαστασεις ποσα φυτα εχω και τι φυτα θα βαλω και τι ψαρια θα βαλω και τι υποστρωμα εχω. δεν ξερω τελικα τι αλλες λεπτομερειες θελετε. η αληθεια ειναι ομως οτι σε οτι ρωταω ο καθενας εχει μια διαφορετικη αποψη με αποτελεσμα να εχω μπερδευτει χειροτερα. ηθελα απλα να ξερω ολα τα βηματα που πρεπει να κανω σε ενα ενυδρειο 130 λιτρων με ζωοτοκα αλλα μαλλον τελικα πρεπει να παω στο πανεπιστημιο πρωτα να μαθω φυσικη -βιολογια-χημεια και μετα να ασχοληθω με το ενυδρειο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |