|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οσα site κι αν επισκευτικα ακομα δεν μπορω να καταλαβω...συντομα θα αποκτησω ενυδρειο..[μολις μου το φερουν γιατι εκανα παραγγελια] και εχω απειρες ερωτησεις να κανω...το ενυδρειο προωριζεται για χρυσοψαρα
1)πως θα κανω βημα βημα το περιβοητο στρωσιμο του ενυδρειου?ποσες μερες κραταει για να ολοκληρωθει? 2)αφου θα εχω χρυσοψαρα ποιες ειναι οι ιδανικες συνθηκες?σκληροτητα pH νιτρικα θερμοκρασια κλπ? 3)συμφερει να τα ταιζω με φυλλα η οχι? 4)μαζι με τα χρυσοψαρα θελω να βαλω και καποιο γλυφτη γινεται?[δεν θελω σαλιγκαρια και γαριδες] 5)ποτε και ποσο πρεπει να αλλαζω τα νερο? 6)ποσες ωρες πρεπει να καιει η λαμπα? 7)ειναι καλος ο συνδυασμος comet με fan tail και common? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |