|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι!
ειπε πως ειναι καλυτερα γιατι με το μπολι μπορουν να μεταδωθουν ασθενειες που μπορει να μην τις εχουμε αντιλιφθει κιολας και τωρα εγω εχω μπερδευτει δεν ξερω τι να κανω
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχει, οποτε το καλητερο ειναι στρωσε το με τον "κυκλο" του κανονικα και ας κανει κανα μηνα δεν πειραζει, βακτηρια σε μενα δεν εχουν λειτουργησει οσες φορες εχω βαλει οποτε δεν τα προτεινω! Δηλαδη τα βακτηρια των εταιριων δεν μπορει να μεταφερουν ασθενειες? Και αυτα μεσα σε νερο δεν δημιουργηθηκαν? Ας πουνε καμια γνωμη και οι παλιοτεροι γιατι εγω ειμαι νιουφης ακομα!
|
||||
|
||||
![]()
πιστεψεμαι δεν δημιουργουνται σε νερο
δημιουργουνται σε καλλιεργειες δηλαδη παιρνουν συνηθως βιολογοι την κανουν αυτη την δουλεια παιρνουν 1 βακτηριο απ την φυση το βαζουν στ εργαστηριο και κανουν καλλιεργεια [επειδη εχω κανει καλλιεργεια σε εργαστηριο πρεπει να σου αναφερω οτι δεν υπαρχει και δεν επιτρεπεται για αυτη την διαδικασια να χρησιμοποιηθουν χημικες ουσιες] στην καλλιεργεια το βακτηριο και το οποιοδηποτε βακτηριο θα βρεθει σε ενα περιβαλλον με θρεπτικο υλικο [λακτοζη,σακχαροζη,γλυκοζη κλπ] αυτο τ θρεπτικο υλικο ειναι απολιτως φυσικο πχ λακτοζη ενζυμο που υπαρχει στ γαλα αφου τραφει με αυτο θα αρχισει να διαιρειται και να φτιαχνει ενα δευτερο βακτηριο ομοιο με αυτο κ ετσι δημιουργουνται οι αποικιες...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑ ΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΛΥΚΟΖΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ!!!! ------------------------- αυτα ειναι τα βακτηρια http://www.amazonios.gr/product_info...oducts_id=2708 **ξεχασα να πω πως μετα οι βιολογοι τοποθετουν τις απικιες σε ενα συντηριτικο υγρο που θα τις κρατησει ζωντανες μεεχρι να μπουν στο ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 18-12-10 στις 00:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα λες Εφη, αλλα γιατι δεν κανουν δουλεια? Τα εχω χρησιμοποησει αυτα της Sera και κατι αλλα της API αλλα αποτελεσμα μηδεν, στρωθηκε μετα απο κανα μηνα με ταισμα!
|
|||
|
|||
![]()
Αφού εμπιστεύεσαι τον φίλο σου και λες ότι είναι έμπειρος κι αφού στα έφερε και τα έχεις και λένε σε 24 ώρες να βάλεις ψάρια, δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις.
Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες στο μπουκαλάκι, σε 24 ώρες κάνε μετρήσεις αμμωνίας, ΝΟ2 και ΝΟ3 κι αν είναι ΟΚ, τότε το φίλτρο έστρωσε και είσαι έτοιμη. Ενημέρωνέ μας αν θέλεις για την πορεία και την εξέλιξη, δεν έχεις να χάσεις τίποτε, αλλά μην βάλεις ψαράκια πριν κάνεις τις μετρήσεις και βεβαιωθείς. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα εννοειται πως θα κανω μετρησεις!!!!!
------------------------- ολα ετοιμα πηγα σημερα pet city και πηρα τα παντα σκουπα λουλουδια[εχω παραγγελει κερατοφυλλο ειδικο επειδη τ εψαξα κ μ τ εκαναν ειδικη παραγγελια] αμμο πηρα ενυδρειο πηρα αντιχλωριο βακτηρια αποχη κ εμινε ακομα ν παρω τεστ κ ενα sarasa comet μου εδωσαν εσωτερικο φιλτρο με ανθρακα μεσα ![]() και ολα αυτα 150 ευρω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 18-12-10 στις 18:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα τετοιες μερες, γιατι δεν περιμενες λιγο να εγραφες ενα γραμμα στο Α. Βασιλη!!
![]() Μπραβο εκανες καλη μπαζα! Αλλα ολο και κατι θα βγαινει στην πορεια, ποσα λιτρα πηρες τελικα? Θερμομετρο, θερμοστατη?
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστατη οχι γιατι το δωματιο εχει και ψηξη και θερμανση
θερμομετρο φυσικα! και οχι οτι να ναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να κοιταξεις ημερομηνιες ληξης των σκευασματων και να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες, μηπως και ....
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |