|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη εκαναν δουλεια τα μπουκαλοβακτηρια σε μια μερα?
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα τα ριξω τα βακτηρια
τα ψαρια τα εχω ακομα σ ασφαλες μερος εχει lionhead ranchu shubunkin comet ryukin moor fan tail common oranda telescope bubble eye αυτα ειδα ειναι σχεδον ολααααα και εχει και απιστευτους μονομαχους!πληροφοριακα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα μπαααα!!
![]() ------------------------- ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΙΘΙΚΕ! HAILEA 125Λ Πληροφορίες Διαστάσεις: Όγκος: 125Λ Κατηγορία: χρυσοψαραδικο Φυτά: θα μπει κερατοφυλλο Ψάρια / Άλλα είδη: shubunkin , comet Διακοσμητικά υλικά: 4 πλαστικα λουλουδια και 2 τρυπες χαλικι μπλε-μαυρο ψυλο Φόντο: - Φωτισμός: 2 λαμπες ασπρη και μπλε Διάρκεια φωτισμού: 7-8 ωρες Φιλτράρισμα: εσωτερικο φιλτρο hailea αθορυβο τελειως με σφουγγαρι και ανθρακα Θερμοστάτης: - Λίπανση: - Παροχή CO2: απο το φιλτρο Παράμετροι: pH: 7,4 Γενική σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10,8 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0,3 Νιτρικά (ΝΟ3): 7 Αλλαγές νερού: καθε βδομαδα 50% Θερμοκρασία: 18 C Άλλες πληροφορίες: τα ψαρια ειναι ολα θυληκα αργοτερα θα μπει και sarasa comet Φωτογραφία: - ![]() ![]() ![]() τα υγρα βακτηρια λειτουργησαν!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 19-12-10 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ....
|
||||
|
||||
![]()
3 εχω τωρα! 2 comet [1 κιτρινο & 1 πορτοκαλι] και ενα shubunkin και ειναι ολα θυληκα
2 τρυπες ειναι απο ενα διακοσμητικο π εχω βαλει μυπως θελησουν να κρυφτουν ![]() το χαλικι ειναι σαν αμμος περιπου μαυρο-μπλε ομως αμμωνια δεν εχω και λειτουργει εδω και μια μερα!θελει λιγο μεχρι να φτιαξει η βιολογια του!!! φυτα ακομα δεν εχουν μπει! ------------------------- ΤΡΑΒΗΞΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-EF498IZiXI ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Efh : 19-12-10 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Oχι αμμωνια δεν χρειαζεται να εχεις, μια χαρα ειναι οι μετρησεις! Κανονικα μεχρι αυριο μεθαυριο θα εχει μηδενιστει και το No2.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
πολλες αποβολες... | GODLIGHT | Malawi | 2 | 17-07-06 10:54 |
Μαχες πολλες Μαχες | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:59 |