|
||||
|
||||
![]()
γιατι εγω οσες φορεσ τα αφησα μεσα τα ετρωγε ο αρσενικος.....
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια να ταιστουν σημερα η οχι ???της επομενες μερες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αμα ειναι στεφανε οπως τα λεει ο χαρης τοτε τα ετρωγε ο αρσενικος γιατι ειχε στρεσαριστει ή ειχε τρομαξει προφανος τρομαξε και γιανα μην εχει και τα μικρα να προστατευει τα εφαγε ετσι κανουν???
------------------------- Χαρη ξερεις το κακο που εχω ειναι οτι ειμαι ανηπομονος....δεν αντεξα εκοψα το φυλλο και το εβαλα σε ενα μικρο ενιδριο με οξυγονο και θερμοστατη.... τι αλλο να προσεξω θελω γνωμες απο ατομα που καναν αυτη την πατεντα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 05-03-12 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια ....και συνήθως μπλε του μεθυλενίου για να μην πιάσουν fungus(δεν ξερω αν το βρίσκεις ευκολα πλέον..εγω δεν εβαζα)...αν δεις καποιο αυγο να εχει χαλασει μπορεις πολυ πολυ προσεκτικα να το αφαιρεσεις αν μπορεις ..αλλιως τα αφηνεις ετσι ...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω τωρα τι να πω καπου εχω μπλε αλλα δε θυμαμε που
ξερω εγω τη θες ![]() ![]() ------------------------- το βρηκα ελα να το παρεις σε περιμενω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-03-12 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτατε τι κανει!!! που να παω απο εκει............ αστο για αυριο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν ειδες ουριτσες γιατι τα εκλεψες????
αν δεν δεις φουνγγους μη βαλεις μπλε. τωρα βαλε δυο αεραντλιες να δουλευουνε και αστα με μια λαμπα μερα νυχτα........καλη επιτυχια.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλησπέρα! Αν είναι έγκυος και ετοιμάζεται να γεννήσει: 1) Θα καθαρίζει με το στόμα της την περιοχή όπου θα γεννήσει ( συνήθως τσιμπάνε με το στόμα κάποιο φύλλο, μάλλον βάζουν και κάτι που κάνει τα αυγά να κολλάνε, 2) θα τη δεις επιθετική με τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου, τύπου - δεν πλησιάζει τίποτα κοντά στην περιοχή που καθαρίστηκε και 3) θα είναι τα γεννητικά της όργανα έξω... Καλή επιτυχία! Υ.Σ. Αν δεις και τον αρσενικό της λίγο πιο δραστήριο, είναι ένδειξη ότι πάς για γεννητούρια ------------------------- Παράθεση:
Επίσης: αν τελικά σώσεις τα αυγά, ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΙΑ θα φάνε, πίστεψέ με έχω δοκιμάσει κάθε baby food που κυκλοφορεί και δεν το τρώνε. Μάλιστα, δεν το τρώνε ποτέ, δηλαδή ούτε όταν μεγαλώσουν. Κατευθείαν περνάνε από αρτέμια στην κανονική τροφή γύρω στον ενάμιση μήνα ζωής τους ( από τότε που αρχίζουν να κολυμπάνε ).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 09-03-12 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ποσο καιρο θελει περιπου απο την μερα που θα βγουν οι ουριτσες μεχρι να 1 φαει αρτεμια 2 μεχρι να κολιμπησει???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 09-03-12 στις 18:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ακομα κανουν τακλακια στον πατο και αλλο στο φυλλο μερικα εχουν παει παραδισο!!!
------------------------- και ναι αρχισαν να κολυμπανε μολις ακουσαν τον νουνο........ κολυμπανεεεεε ναι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 09-03-12 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=harris samos;657207]σκεφτηκες οτι ισως να φταιει το αρσενικο και δε γονιμοπιει τα αυγα ?
![]() Όχι, γιατί τα γονιμοποιούνε δύο αρσενικοί.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yN5jEV00goQ ------------------------- Παράθεση:
Aπό τη μέρα που θα βγούνε ουρίτσες, να μετρήσεις 7 - 8 ημέρες που αρχίζουν να κολυμπάνε. Μόλις αρχίσουν να κολυμπάνε τρώνε τα σκουλήκια της αρτέμια... Σαν τρελά! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 09-03-12 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακια ξεψαρωσαν!!!
αρχισαν να κολυμπουν σαν τρελα! τα ταιζω ολοι μερα.μονο το βραδυ δεν μπορω να τα ταιζω καθε 2ωρες τα ταιζω μια φορα κατα τις 3. για ποσο καιρο θα θελουν ταισμα με αρτεμια μηπως να προσπαθησω να βαλω κανονικη τροφη σιγα σιγα!!! απο την 2η μερα βγαλαν ουριτσες και 5-6μερες αρχισαν να κολυμπουν και να μην κανουν τακλακια! |
|
||||
|
||||
![]()
θα ταιζεις για πολυ ακομα χαχαχα μη βιαζεσε ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Άντε, μπράβο, τσάμπα θα ρίξεις κανονική τροφή, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ μήνα ( στις 3 εβδομάδες κάποια ) άρχισαν να τρώνε κανονική τροφή... βάστα, καλή επιτυχία! Κράτησε ανοιχτό led ή μικρό φως το βράδυ για να τα προσέχουν οι γονείς και ανέβασε καμιά φωτο/βίντεο!! Πόσα είναι?
|
|||
|
|||
![]()
ξανα γενησανε τα μεγαλα!!!! τα μικρα τα ειχα μαζεψει απο την δευτερη μερα και τα εχω σε ενα μικρο για ασφαληστερο μεγαλωμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι τροφες μπορω να δοκιμασω γιατι θελω να σταματισω την αρτεμια???
δοκιμασα tetra delica την τρονε απο οτι εχω καταλαβει αλλα φοβαμε να σταματισω την αρτεμια πριν ειμαι απολιτος σιγουρος τη αλλη τροφη να δοκιμασω??? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω αλλα καμια φωτο η κανα βιντεακι δεν μας εβαλες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σας βαλω μολις βρω το καλοδιο για την ψηφιακη!!!
------------------------- εχω βρει μια λιμνη τεχνητη παρατημενη και εχει μεσα κατι ζωντανους οργανισμους που δεν ξερω τι ειναι αλλα θελω να τα δωσω για τροφη. να τα δοκιμασω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-04-12 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Ούτε για πλάκα .....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε βρε και εσυ ουτε για πλακα
τη ζωντανους οργανισμους ρε σακι σα σκουλικακια ??? λαρβες κουνουπιων μιπος ???????
|
|||
|
|||
![]()
ειναι οπος ειναι τα σκαλαρια μολις βγαινουν απο το αυγο τους........
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://youtu.be/LDpv7fL4kNI τα μικρα εν δραση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα τα μικρα. να σου ζησουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλος: περίμενε τώρα θα βγουν οι μύγες
![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 08-04-12 στις 18:19 |
|
|||
|
|||
![]()
κανονισε να μην σπασει το ενιδριο ο κοπρος και φαει εκεινος τα ψαρια σου
!!!xixixixixi |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγη σκαλαριων | serafeim23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 20-10-09 22:22 |
γεννα σκαλαριων.. | Πάνος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 70 | 14-03-09 21:46 |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |