|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για τα μωρά μου και μου τελειώνουν, φέρε μου και πληρώνω όσο-όσο. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων παιδες εαν παιζει και καμια βαλισνερια και κανενα σαλιγκαρακι ευχαριστως θα τα υοθετουσα
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω αυτή την Κυριακή, αν και θα το ήθελα πολύ! Την επόμενη φορά όμως θα με υπολογίζετε σίγουρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω μια προτασούλα για συζήτηση στην επόμενη συγκέντρωση,θα μπορούσαμε κάποιες φορές να κάνουμε τη συγκέντρωση και σε κάποιες γειτονικές πόλεις πχ Βέροια ,Κιλκίς,Κατερίνη ,Λάρισα έτσι ωστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε και με κάποιους άλλους ενυδρειόφιλους που δεν μπορούν να έρθουν Θεσ/νίκη.Σκεφτείτε το και το συζητάμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και προτείνω για τον Ιανουάριο την Κατερίνη
Το γράφω ως πρόταση γιατί δεν θα παραβρίσκομαι στην συγκέντρωση στις 6/12 |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα έρθρω. Θα το κανονίσουμε Κώστα για το πως θα πάμε.
Προσφορά: Θέλει κανέις guppy? Έχω δυο αρσενικούς και δυο θηλυκιές. Επίσης θα φέρω και κερατόφυλλο γιατί έχει γεμίσει σχεδόν όλο το ενυδρείο. Ζήτηση: έχει κανείς java ή christmas moss???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο και Νίκο, συμφωνώ απόλυτα για επόμενη συνάντηση στην Κατερίνη, αρκεί να έρθουν αρκετοί,θα το συζητήσουμε την Κυριακή.
Βασίλη, Κώστα, Ευθύμη και Χρήστο (chris129), είστε οι πρώτοι που κλείσατε σαλιγκαράκια, σας τα κρατάω, θα έχει για όλους ελπίζω. Χρήστο, μακάρι να μπορούσα να πάρω τα γκαπάκια σου, αλλά έχω βάλει εντλεράκια και δεν θέλω να διακινδυνεύσω υβριδισμό, πάντως ευχαρίστως θα έπαιρνα κερατόφυλλο. Έχω και λίγη java moss να φέρω, η οποία σε λίγες μέρες θα λέγεται και "christmas moss". ![]() ¶λλος για σαλιγκαράκια apple snails ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους.δυστηχως δουλευω την κυριακη και δεν θα μπορεσω να ερθω.θα τα πουμε στην επομενη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, ανακεφαλαίωση: (όποιος άλλος είναι να έρθει, παρακαλείται να το δηλώσει).
panos1972 bokostas lucy ? Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου ? kalaxan ? Καλά, πλάκα κάνετε, μόνο 13 άτομα κι αυτοί όχι όλοι σίγουροι? ¶ντε ξεκουνηθείτε βρε, άντε να βλέπω συμμετοχές, όλοι γρίππη κολλήσατε? Σαλιγκαράκια apple snails έχουν ζητήσει 5 φίλοι, θέλει κανένας άλλος? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά...
ήθελα να ρωτήσω ως τι ώρα κρατάει η συνάντηση...??? (γιατί τελειώνω αργά την κυριακή...) μήπως θα φέρει κανείς και java moss??? δέν έχω έρθει ποτέ και θα ήθελα... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα, κράτα και για μενα δυο μηλοσαλίγκαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς μετά από μια αβαρία που είχα χθες, και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι, θα κάνω την πάπια και θα κάτσω σπίτι
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
-Κρίμα βρε lucy, ας ελπίσουμε με την καινούρια χρονιά...
-theodoros θα βρεθούμε 12:00, οπότε θα είμαστε εκεί μέχρι τις 2 με 2:30, μακάρι να προλάβεις. -Χρήστο, τα 2 θα νιώθουν μοναξιά, θα σου κρατήσω 4-5. panos1972 bokostas Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου ? kalaxan ? |
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν βρε Κώστα με τις λίστες σου! Μήπως έχεις κάνει στις μυστικές υπηρεσίες;
![]() Αν μπορέσω να έρθω θα σε ειδοποιήσω εγκαίρως για να κανονίσουμε. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ανδρέα και Λεωνίδα σας έπιασα στα πράσα, λοιπόν θα έρθετε? Κώστα? Αλέξανδρε? Νίκο μήπως το μετάνιωσες? |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλώνω παρών και μαζί μου δηλώνω τον συμφορουμίτη και φίλο Zipo καθώς και μια φίλη του Xριστίνα!! (Αντε Κώστα θα έχει και παρέα η γυναίκα σου
![]() ![]() Επίσης θα φέρω στη συνάντηση ένα σαλίγκαρο ζέμπρα, όποιος τον θέλει.... Ακόμα θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν οι εμπειρότεροι κρατήσουν την υπόσχεσή τους από την προηγούμενη φορά και φέρου εύκολα φυτάκια (κυρίως ανουμπιες, και μικροσόρουμ αλλά και βαλισνέριες νάνα... ![]() ![]() ![]() Ετοιμάζω νεό πρότζεκτ με τις εμπεύσσεις του chemical .... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο Zipo στήνει καινούριο ενυδρείο και θέλει μπόλι, άντε να το βοηθήσουμε το παιδί... Τις εμπνεύσεις του chemical τις φοβάμαι, θα σε πνίξουν 50 είδη άλγης. ![]() panos1972 bokostas Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου ? kalaxan ? theodor72 ? repanas6 Zipo + Χριστίνα |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ για τον σαλίγκαρο, άλλα σαλιγκάρια δεν θέλω ευχαριστώ πολύ!!!!
Ακόμα θα φέρω και κάπου 10 κιλά από την μπεζ χαλαζιακή άμμο του pangea που μου περίσσεψε οπότε όποιος την θέλει... Ακόμα αν έχει κάποιος χαλίκι σκουρόχρωμο χαλαζιακό ( κανά 5-7 κιλάκια ας πούμε) θα του ήμουν ευγνώμων... ------------------------- Α και κάτι ακόμα... Από το περιοδικό ενυδρείο έχω τα τεύχη 1-10. Παίζει να υπάρχουν τα 11, 12 13 και να τα φέρει κάποιος στην συνάντηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλέξης6 : 02-12-09 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σου φερω και σενα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) εννοείται ότι θα μοιραστούμε τα φακελάκια με τα αυγά αρτέμιας (σ ευχαριστούμε Μikenuke!). Εγώ θα φέρω ένα βαζάκι ARTEMIX της HOBBY που είναι έτοιμο μίγμα (αλάτι+αυγά) για όποιον το προτιμάει (δεν έχω παράπονο από το ποσοστό και την ταχύτητα εκκόλαψης απλώς δε με βολεύει να φτιάχνω μικρές ποσότητες).
Σαλιγκάρια είχαμε πει ότι θα μου φέρει ο Πάνος αλλά αν βολεύει περισσότερο υπολόγισε 2-3 απ του Ηλία. Φίλε Paco θα με ενδιέφερε να ξεκινήσω μια καλλιέργεια grindal. Αν δεν είναι μεγάλος κόπος φέρε και για μένα (μήπως θα πρέπει να φέρω ταπεράκι ![]() Η ιδέα για συναντήσεις και σ άλλες πόλεις είναι πολύ καλή. ¶λλωστε είμαστε κλιμάκιο Β. Ελλάδας, όχι Θεσσαλονίκης... Βέβαια όσοι την κοπανάμε 1-1.30 ωρίτσα κι ερχόμαστε, θα πρέπει να το οργανώνουμε σε στυλ οικογενειακή εκδρομής που δε θα ναι πάντα εφικτό.. Νομίζω όμως ότι οι όποιες διαρροές θα υπερκαλύπτονται από τις διευρυμένες τοπικές συμμετοχές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα έρθω και γω τελικά εκτός απροόπτου αν και τρέχω πολύ αυτές τις μέρες και κυριολεκτικά και μεταφορικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανδρέα σ' ευχαριστώ για την προσφορά μοιρασιάς των αυγών, ίσως το βαζάκι σου με βολέψει, για να πάρεις όλα
τα φακελάκια και φυσικά ευχαριστώ και τον mikenuke για αρτέμιες και περιοδικά (τα θέλω όλα όσα έχουν εκδοθεί). Αρτέμιες έχω παραγγείλει από Γερμανία, αλλά θέλουν καμιά 10αριά μέρες ακόμη να έρθουν και τα μωρά είναι αδηφάγα. ![]() Σαλιγκάρια, θα υπάρχουν άφθονα, ο Ηλίας έστειλε σήμερα πακέτο, αρκεί να φτάσει έγκαιρα για τη συνάντηση. Κώστα πως πήγαν οι εξετάσεις? δεν πιστεύω να σε έκοψαν στην υψομέτρηση οι αθεόφοβοι. ![]() Σταύρο δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία ότι θα έρθεις, χαρά στο κουράγιο σου Στρατηγέ. ![]() Νομίζω ότι η Κατερίνη ήδη αποφασίσθηκε, δια βοής, αλλά θα τα πούμε κι από κοντά. Δεν ακούσαμε ακόμη τους mods και ίσως πρέπει να δούμε την ημερομηνία (πέφτει 3/1/2010). panos1972 bokostas Alex_Salonica mikenuke paco drbig Kotsos chris129 cpapakon chemical mac ? Σταύρος Τσιόνογλου kalaxan theodor72 ? repanas6 Zipo + Χριστίνα neos |
|
||||
|
||||
![]()
bokosta αν έχουν μείνει σαλιγκαράκια κράτα και για μένα μια πεντάδα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
-paco (και παραπάνω αν θέλει) -chris129 -captain_john -kalaxan -cpapakon -Thrillos -neos -Kotsos -bokostas Ανάλογα πόσα θα φτάσουν ζωντανά, ίσως υπάρχουν ακόμη 5-10, ίσως και όχι, γι' αυτό μη γράφετε άλλοι, αν περισσέψουν θα τα φέρω ούτως ή άλλως. Ηλία σε βλέπω να ξαναστέλνεις και σε ευχαριστούμε όλοι. |
|
||||
|
||||
![]()
Να ενημερωσω και εγω,
Σημερα το μεσημερι εστειλα γυρο στα 70 κομματια μηλοσαλιγκαρα... Παιδια ειναι πολυ μικρα μην τα φοβαστε!... ![]() Τρωνε αλγη και σπανια φυτακια ![]() ![]() ![]() Παρετε 5-6 ο καθενας και θα φτασουν!... Βαζω και μερικες φοτο ![]() ![]() ![]() Αντε να φευγουν... ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.γ. και οι φοτο δεν ειναι ουτε το ενα δεκατο του συνλικου πληθυσμου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι για Κατερινη και εγω μεσα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |