|
|||
|
|||
![]()
είμαι κάτοχος ενός ενυδρείου 1000 λτρ με 4 frontoses , 5 calvus , 5 cyprichromis , γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ταίζω 2 με 3 φορές την εβδομάδα μοσχαροκαρδιά? Είχα στην κατοχή μου δίσκους και έχω ακόμα αρκετή ποσότητα. Τα συστατικα της τροφής είναι τα εξής :
καρδιά , σπανάκι , σκόρδο , καρότο , βιταμίνες Β , σπιρουλίνα , σκόρδο , μουρουνέλαιο ,τροφές εμπορίου και fish v power. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μας κάνεις παρουσίαση το ενυδρείο σου δεν σου λέμε
![]() Την άποψη μου περί διατροφής διάβασε την εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59726 Αν και πολλοί δισκάδες (ακόμα και εκτροφείς) ταΐζουν τα ψάρια τους με καρδιά μόσχου, εγώ διαφωνώ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μοσχαροκαρδιά δεν κάνει για τις frontoses e.t.c το ότι θα γίνει party όταν την ριξεις βεβαια είναι άλλο θέμα , προτίμησε γαριδα γαμπαρη για τα frontosakia
|
|||
|
|||
![]()
σύντομα θα κάνω και την παρουσίαση , τα ψαράκια είναι μόλις δύο μέρες στο ενυδρείο σήμερα έφαγαν , όλα πάνε καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τελικά τους δώσεις πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα την καταναλώσουν όλη. Αλλιώς το νερό θα βρωμίσει πολλύυυυ. Όχι πως δεν βρωμίζει απο τις αφοδεύσεις τους.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πόσο να βρωμίσει ?? τα ψάρια είναι 4 εκ σε 1000 λτρ μετα βίας τα βλέπω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
......σύντομα θα κάνω και την παρουσίαση......
Εκανες παρουσιαση να τα δουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που ειναι μικρες,βαλε αλλα 5 με 6 ατομα μεσα,γιατι μετα θα θελεις να βαλεις και δεν θα τις δεχτουν στην παρεα.Οσο για την τροφη,και εγω διαφωνω με καρδιες,αλλα μπορεις να δωσεις γαριδα μυδια,
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή ΚΟΙ | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 10-12-13 20:34 |
Τροφή! | aias.george | Διατροφή | 2 | 23-06-12 21:40 |
Η τροφή... | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 20-01-10 23:44 |
Τροφή | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-06-07 16:12 |
FRONTOSES | iliovas | Tanganyika | 5 | 05-01-04 03:18 |