τροφή για frontoses
είμαι κάτοχος ενός ενυδρείου 1000 λτρ με 4 frontoses , 5 calvus , 5 cyprichromis , γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ταίζω 2 με 3 φορές την εβδομάδα μοσχαροκαρδιά? Είχα στην κατοχή μου δίσκους και έχω ακόμα αρκετή ποσότητα. Τα συστατικα της τροφής είναι τα εξής :
καρδιά , σπανάκι , σκόρδο , καρότο , βιταμίνες Β , σπιρουλίνα , σκόρδο , μουρουνέλαιο ,τροφές εμπορίου και fish v power. |
Αν δεν μας κάνεις παρουσίαση το ενυδρείο σου δεν σου λέμε :D
Την άποψη μου περί διατροφής διάβασε την εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59726 Αν και πολλοί δισκάδες (ακόμα και εκτροφείς) ταΐζουν τα ψάρια τους με καρδιά μόσχου, εγώ διαφωνώ. ;) |
Η μοσχαροκαρδιά δεν κάνει για τις frontoses e.t.c το ότι θα γίνει party όταν την ριξεις βεβαια είναι άλλο θέμα , προτίμησε γαριδα γαμπαρη για τα frontosakia
|
σύντομα θα κάνω και την παρουσίαση , τα ψαράκια είναι μόλις δύο μέρες στο ενυδρείο σήμερα έφαγαν , όλα πάνε καλά.
|
Αν τελικά τους δώσεις πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα την καταναλώσουν όλη. Αλλιώς το νερό θα βρωμίσει πολλύυυυ. Όχι πως δεν βρωμίζει απο τις αφοδεύσεις τους.:D
|
πόσο να βρωμίσει ?? τα ψάρια είναι 4 εκ σε 1000 λτρ μετα βίας τα βλέπω...
|
Παράθεση:
|
......σύντομα θα κάνω και την παρουσίαση......
Εκανες παρουσιαση να τα δουμε? |
Τωρα που ειναι μικρες,βαλε αλλα 5 με 6 ατομα μεσα,γιατι μετα θα θελεις να βαλεις και δεν θα τις δεχτουν στην παρεα.Οσο για την τροφη,και εγω διαφωνω με καρδιες,αλλα μπορεις να δωσεις γαριδα μυδια,
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board