|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα τελευταία έχω πρόβλημα σε κάποια απο τα φυτά στο ένα από τα δύο ενυδρεία μου.
το Ενυδρείο ειναι 98λιτ με 2 χρυσόψαρα και έχει μέσα από ανούμπιες, egera densa, cryptocorines, Η αμωνία μου είναι μηδέν εδώ και αρκετό καιρό, τα νιτρικά είναι λίγο τσιμπιμένα και τα νιτρώδη 0 Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι άλγη ή το κυανοβακτηρίδιο ή κάτι άλλο διαβάζοντας το stick για τις άλγες. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι είναι και πως να το αντιμετωπίσω. Να βάλω και τις μετρήσεις μου Αμωνία 0 ph 6,8 no2 0 no3 50 kh 3d gh 18d ΥΓ. Προληπτικά ρίχνω Εxcel 5 ml κάθε μέρα εδώ και δυο εβδομάδες αλλά δεν ειδα να υποχωρεί. Επίσης ριχνω βιταμίνες κανονικα της echem flourist. θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις φώτο για να δείτε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Μαύρα στίγματα σε φύλλα ανούμπιας | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-10-09 08:43 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |