|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να λοιπον κι εγω με τη σειρα μου,να παρουσιασω το ενυδρειακι μου.
Κατ' αρχην να πω οτι ειναι χαμηλων(μα πολυ χαμηλων λεμε) απαιτησεων. Αφου εκανα αρκετα λαθη,απ'την αρχη,βαλε-βγαλε,πιστευω οτι το εφερα σε ενα σημειο,ανεχτο τουλαχιστον σε μενα(ειπαμε χαμηλων απαιτησεων). Δυστυχως δεν τα καταφερα να ξεκινησω χωρις απωλειες... Παρακαλω πολυ τις παρατηρησεις σας(οσο σκληρες κι αν ειναι,διορθωνομαι ![]() ![]() ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:100*30*40 Όγκος:120lt Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:Anubias barteri var caladifolia "1705" Anubias barteri var nana Echinodorus bleheri Hygrophila polysperma Egeria densa Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Colisa lalia(1f+1m) 8 cardinals tetra 1 ramirezi (περιμενω 1 θηλυκο) 3 corydoras panda 3 corydoras sterbai 2 κοκινες γαριδες? Διακοσμητικά υλικά:χαλικι ψιλο ουδετερο, 2 ριζες(1 mopani) 4 πετρες ουδετερες απο pet shop (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μονοχρωμη αφισα Φωτισμός:1x30W Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες με χρον/πτη Φιλτράρισμα:Eheim 2215,620lt/h Θερμοστάτης:150W Λίπανση:ταμπλετες Sera florenette A Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):~5 Αλλαγές νερού:30% εβδομαδιαιως Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:τυρφη Φωτογραφία:
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
Παρουσιαση Ενυδρειου | ANEMOS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 06-10-06 18:37 |
παρουσιαση ενυδρειου 2,400L | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 01-08-06 11:57 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |