|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με λιπάσματα ποιο έχετε δει να είναι ποιο ελαφρύ για δίσκους .
Αυτό που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα είναι τις API και φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα .Μου τελειωσε όμως προχθές και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο αν όχι το ίδιο κάποιο που χρησιμοποιείτε και έχετε διαπιστώσει ότι είναι σχετικά ελαφρύ για το νερό . Γενικός το χρησιμοποιώ σε ελαχιστη ποσότητα και μονο όταν βλέπω ότι αρχίζουν τα φυτακια να την ακούνε από σίδηρο δηλαδή να ψιλοκιτρινιζουν ένα δυο φυλα από οποιο φυτό μου κάνει την προειδοποίηση .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
Να και το δικό μου δισκάδικο | mcxatz | Δίσκοι | 39 | 10-06-11 23:08 |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |