|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι): Οχι
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά)
Άλλες πληροφορίες για το σύστημα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Να προσθέσω πως συνολικά εχω γύρω στα 31-32 κιλά βράχο. τα 3 κιλά τα είχα παρει Ζωντάνο και τα υπόλοιπα Νεκρό. Το ενυδρείο τρέχει γύρω στις 70 μέρες. αρχικά μόνο με το βράχο μέσα έτρεχε 20 μέρες έπειτα μπήκε το porphyreus μόνο του για 30 μέρες. μέτα το ένα ocellaris για 18 μέρες και εδω και 2 μέρες εχω βάλει μέσα το δεύτερο ocellaris το yellow tang και την ανεμώνη. To yellow tang το εχω βγαλει πολλες φωτογραφιες γιατι παρατηρησα κατι στιγματα που τα έχει απο τη πρώτη μέρα. Είναι λιγο αγχωμένο ακομα απο τη προσαρμογή του γιατι εχει μονο 2 μέρες μεσα στο ενυδρείο αλλα γενικα δείχνει ευδιαθετο κατα κύριο λόγο αφου έφαγε κανονικά απο τη ΄δεύτερη κιόλας μέρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tnick : 16-10-16 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου απο το 0 | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-09-12 10:23 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Θαλασσινού... (Mεσογειακού) | Kotsos | Μεσογειακό | 54 | 12-07-08 12:00 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |