|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλό είναι να κάνεις ακριβή αναφορά στα νιτρικά που έχεις στο ενυδρείο, στις ρουτίνες των αλλαγών σου και στην ιχθυοφόρτιση. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσουν οι παλαιότεροι εδώ αλλά είμαι σίγουρος πως όλο κ κάτι θα σκεφτούν που εγώ δεν. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα αναφερθω και στο ενυδρειο μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελεις μια οικιακη αντιστροφη οσμωση, πανω απ ολα να πινεται εσεις νερο πρωτα κι επειτα να βαζεις και στα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
+1 για την οσμωση.
ασυζητητι... που βρισκεσαι? ζωγραφο γραφει κατω απτο νικ σου. (edit: λαρισα-το ειδα στο αλλο θεμα που ποσταρες) εσεις απο που πινετε νερο,αγοραζεις μπουκαλια? και 20 να μετρησεις παλι ακαταλληλο ειναι. ελεος με αυτα τα λιπασματα ![]() δεν εχουν παρει χαμπαρι ακομα οι αγροτες οτι τις πινουν τα παιδια τους αυτες τις αηδιες στο τελος ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 12-04-17 στις 05:39 |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω στην περιοχή μου (Νιτρικά >50). Ευτυχώς που ασχολήθηκα με το ενυδρείο και άνοιξαν τα μάτια μου με τις μετρήσεις. Ο δρόμος της ΑΟ δυστυχώς είναι μονόδρομος σε αυτήν την περίπτωση. Τώρα, χάρη στο ενυδρείο πίνουμε και εμείς καθαρό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πας για Αντίστροφη Όσμωση χωρίς συζήτηση και ίσως να χρειάζεται και ρητίνη για την αφαίρεση των νιτρικών.
Σε παλιότερο θέμα , φίλος από το Ηράκλειο Κρήτης, μόνο με Α/Ο δεν καθάριζε το νερό πλήρως από τα νιτρικά
νο3 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υψηλά νιτρικά στο νερό βρύσης. | Timekeeper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 26-07-15 16:05 |
ΑΛΑΤΑ.... | vasilhs | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-08-13 14:28 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
δειτε στο δικτυο την προβολη του ΠΣΦΕ σε τοπικη τηλεοραση.. | Πάνος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 87 | 19-04-09 23:32 |