|
![]() |
#1 |
ΑΛΑΤΑ....
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερεςςςς..παιδια στα ψηλα σημεια του ενυδριου μου ποιανοι αλατα....τα καθαριζω με ξυνο...ειναι λαθος?υπαρχει κατι που να περιοριζει τα αλατα?
|
|
Εμφανίσεις: 6062
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν εχεις καπακι και ειναι ανοιχτο,τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα.τακτικες αναπληρωσεις στο νερο που εξατμιζεται μονο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φτιαχτο φιλε μου....το φοτιστηκο ωασιζεται σε 2 μπαρακια οποτε καπακι οχι!!!οι μαγνητες ποθ λεν ποθ οφελουν?στην προληψη η στον καθαρισμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
στον καθαρισμο.οι μαγνητες κανουν δουλεια,αλλα αν πιαστει ενας κοκος αμμου η χαλικι αναμεσα,θα σου κανει κατι γρατσουνιες "να"....με το συμπαθειο
![]() το καπακι θα περιοριζε την εξατμιση και θα ελαττωνε λιγο το προβλημα,αλλα τοτε θαχες μεγαλυτερο προβλημα ψυξης το καλοκαιρι. η καλυτερη λυση ειναι καπακι και κοντρολερ θερμοκρασιας. φυσικα την αναπληρωση δεν τη γλυτωνεις τελειως,απλα θα γινεται πιο αραια. και αυτο που ειπα παραπανω για την ΑΟ ισχυει.το μαλακο νερο δεν εχει αλατα.αναλογα και ποσο μαλακο ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
6,8 ph μετραω...τα αλατα με τι τα καθαριζουμε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οταν κανω αλλαγη και η σταθμη ειναι χαμηλη βαζο σε μια βατονετα ph minus το περναω απο επανω και φευγουν κατευθιαν.Μετα το σκουπιζω με ενα υγρο πανι και δεν μενει τιποτα.
|
||||
|
||||
![]()
με τι το μετρας?
τα αλατα εχουν να κανουν με τη σκληροτητα.οχι με το Ph.τουλαχιστον οσον αφορα το προβλημα σου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες για αλατα | crazydiver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 05-04-13 22:48 |
αλατα... | giannisqq | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-01-13 18:16 |
Αλατα σε ενυδρειο | beeromixalhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 03-07-11 23:25 |
αλατα | alfacom | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-04 23:48 |
Αλατα στο γυαλί | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 16-07-04 20:30 |