|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας!!!! Δεν ξερω εαν ρωταω στο σωστο μερος, αλλά εγώ θα σας πω το πρόβλημα μου.
Εχω ενα 60λιτρο ενυδρείο με guppy. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως τώρα και η ξαδέρφη μου αγόρασε και αυτή το ίδιο ενυδρείο και δεν ξέρει τι ψάρια να βάλει. Ρώτησε εμένα να της πω καμία ιδέα όμως δεν είμαι και πάρα πολύ σχετική. Ιδού η μεγαλη ερώτηση: -Τι ψάρια είναι κατάλληλα για ένα 60λιτρο ενυδρείο; -Μπορούν να μπουν μαζί γαρίδες με σαλιγκάρια; -Τα χρυσόψαρα μπορούν να μπουν μαζί με γαρίδες ή με ποια άλλα ψάρια μπαίνουν τα χρυσόψαρα; (Αυτές είναι ερωτήσεις της ξαδέρφης μου). Εκ μέρους της ξαδέρφης μου, ευχαριστώ!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί γλείφτη να βάλω σε 60λιτρο με Guppy; | BaCh | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 09-07-15 21:06 |
Πια από τα παρακάτω μπορώ να βάλω σε 60λιτρο?????? | samy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 27-10-13 01:50 |
Ψάρια για 60λιτρο | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 20-10-09 22:16 |
Θέλω να βάλω ψάρια στο ενυδρείο μου | g4x4 | Malawi | 26 | 07-05-08 22:33 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |