![]() |
#1 |
Απορία πρωταρη - γεννα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σας
![]() ειμαι ενας πρωταρης στο ενυδρειο-σπορ! ![]() Τονιζω το πρωταρης γιατι πιστευω θα πω μερικες κοτσανες σε διαφορα post ![]() πριν 2 μηνες πηρα ενα σετ, ενυδρειο 54λ - εσωτερικο φιλτρο - θερμαστρα (?!) - θερμομετρο - διχτυ ( ![]() εχω δυο αποριες-προβληματα που θα ηθελα παααρα πολυ τη γνωμη σας!! 1) νομιζω οτι οι επιλογες π εκανα για τα ψαρια-συγκατηκους δν εγινε με σωστο τροπο... εγινε με... το ματι μου ![]() ![]() ![]() ![]() αρα πιστευω οτι εχω προβληματα συγκατικησεις μιας κ βλεπω 1-2 να ειναι κααποιες φορες λιγο επιθετικα προς τα αλλα εχω τα εξης ψαρια: rasbora heteromorpha, brigittae, hengeli paracheiron innesi hemigramus rhodostomus tetra neonova, Petitella georgiae Boraras urophthalmoides x4 2) το επομενο προβλημα/απορια μου ειναι οτι το κοπαδι των Boraras urophthalmoides αναπαραχθηκαν, ξυπνησα ενα πρωι κ ειδα 3 ααααπειρως μικρα <0.3cm να κρυβονται αναμεσα στις πετρες, αμεσως τα εβαλα σε ενα διαφανες βαζο των 300ml διχτακι αντι για καπακι με νερο απο το ενυδρειο ,λιγες πετρες για περιβαλλον κ το εβαλα μεσα στο ενυδρειο. Εδω κ 2βδομαδες τα ταιζω με τη τροφη διαλυμενη. Μεχρι χθες ολα πηγαιναν "καλα" μεχρι π πεθανε το 1 απο τα 3. Τι λαθη κανω?? (φανταζομαι αρκετα μεχρι τωρα ![]() Παρακατω θα δειτε μια εικονα του ενυδρειου μου. Χιλλια συγνωμη για το τεραστιο αρθρο! Καλως σας βρηκα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εδω μεσα ειναι τα 2 μικρα. |
|
Εμφανίσεις: 4842
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις πρωταρη | gargas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-11-08 18:36 |
100λιτρτα ενος πρωταρη. | HERBI | Φωτογραφίες μελών | 2 | 21-06-08 09:37 |
Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |
DIY CO2 - Απορία | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-01-06 23:50 |