|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 2 αποριες σχετικα με καποια θεματακια με τα ψαρια μου..
1) εχω το λευκο το οραντα που το κυνηγανε τα 3-4 αρσενικα και τρωει πολυ σπρωξιμο...κανω κατι η απλα τα αφηνω?Λογικα ειναι για ζευγαρωμα? 2)εχω ενα black moor σε καραντινα χωρις φιλτρο ομως απλα με αεραντλια,αλατι μελαφιχ και prime Να το αφησω μια βδομαδα χωρις αλλαγη η να κανω νωριτερα?Η να κανω κατι αλλο? Αυτα Φιλικα παντα
|
||||
|
||||
![]()
1. αν το κυνηγανε επιμονα και αρσενικα , τοτε ειναι για ζευγαρωμα..
οχι , δεν κανεις κατι, απλα παρακολουθα το μην σφηνωσει πουθενα ή κανει καμια πληγη. 2. γιατι το εχεις σε καραντινα? ειναι νεο? αν το αφησεις ετσι , μην το ταισεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα τι γινεται...Η το πηρε ετσι με κομμενη ουρα ειτε δεν το προσεξε... Τεσπα ειναι νεο ναι...και εχει ειχε αυτα τα κοκκινακια στην ουρα του...ετσι προχωρησα σε αλατι και ολα τα σχετικα... Το ταισα λιγο σχετικα,4 μερες ειναι εκει μεσα την 1 μερα και σημερα το ξανα ταισα...αρα τωρα αλαζω σιγα σιγα το νερο η το αφηνω ετσι?και κανω την αλλαγη μου κανονικα σε 3-4 μερουλες..? Οσο για το αλλο προσεχω μονο μην σφηνωσει καπου!τελεια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν επρεπε να ταισεις , γιατι δεν εχεις φιλτρο.
αφησε το τωρα να τελειωσει η θεραπεια και μην ξαναταιζεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά κάνε ένα σετ τεστ στη καραντίνα να δεις τι γίνεται. Από τη μία δεν πρέπει να ταΐζεις γιατί δεν έχεις φίλτρο , αλλά από την άλλη αν δεν φάει καλά πως θα μεγαλώσει πάλι η ουρά ;
Αφού έχεις τόσα ψάρια θα σου πρότεινα να έχεις μια καραντίνα σωστή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό για ώρα ανάγκης, δηλαδή αεραντλία, φίλτρο , θερμαντήρα, αχρείαστη να είναι αλλά όταν την χρειαστείς θα τρέχεις, ενω αν υπάρχει , τη γεμίζεις με βιολογικό υλικό απο το μεγάλο και είσαι εντάξει. Η γυάλα μπορεί να είναι και ένα ανάλογο κουτί απο το ΙΚΕΑ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 10-11-15 στις 08:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να ζευγαρωνουν τώρα?
Ρωτάω γιατί έχω 2 που βγάλαν στα μάγουλα σημάδια αλλά δεν πρέπει να είναι ich και σκουντανε κάποια άλλα. Αλλά τέτοια εποχή?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ακριβως απο τα σπυρακια...δεν ειναι σημαδι ακριβως αυτο που σου ειπα..δικη μου υποθεση ειναι διοτι αυτα που κυνηγουσαν ειχαν σπυρακια ενω τα αλλα οχι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτά τα σπυράκια μιλάμε ε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρακι εχει σταματησει να κουναει και την ουρα του...κολυμπαει μονο με τα πτερυγια...
Αγορασα το 45λιτρο απο τα ικεα,του εφτιαξα και ενα Diy φιλτρο αλλα απο οτι φαινεται ειναι πολυ δυνατο το φιλτρο και το τραβαει πανω στην σχαρα.. Θεραπεια κανονικα συνεχιζεται Απλα δεν το βλεπω να πολυ τρωει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά το έχεις με αλατι ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | savvas88 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 26-03-13 01:59 |