|
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά κάνε ένα σετ τεστ στη καραντίνα να δεις τι γίνεται. Από τη μία δεν πρέπει να ταΐζεις γιατί δεν έχεις φίλτρο , αλλά από την άλλη αν δεν φάει καλά πως θα μεγαλώσει πάλι η ουρά ;
Αφού έχεις τόσα ψάρια θα σου πρότεινα να έχεις μια καραντίνα σωστή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό για ώρα ανάγκης, δηλαδή αεραντλία, φίλτρο , θερμαντήρα, αχρείαστη να είναι αλλά όταν την χρειαστείς θα τρέχεις, ενω αν υπάρχει , τη γεμίζεις με βιολογικό υλικό απο το μεγάλο και είσαι εντάξει. Η γυάλα μπορεί να είναι και ένα ανάλογο κουτί απο το ΙΚΕΑ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 10-11-15 στις 08:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πώς τα ξεχωρησες δλδ???
|
||||
|
||||
![]()
ποιος κυνηγαει ποιο..αυτος που κυνηγαει ειναι αρσενικος..αυτος που τρεχει θηλυκο
![]() απο τα 10 τα δικα μου 6-7 πρεπει να ειναι αρσενικα...φαντασου τι εχουν να περασουν οι θηλυκιες..και ασε το αλλο..πηρα ενα μικρο μαυρο commet και το ηθελα θηλυκο,κριμα ομως γτ και αυτο αρσενικο ειναι..χθες στο ενυδρειο 4-5 κυνηγουσαν το οραντα και το μαυρο κομμετ το ασπρο φανσυ..μια καλη αναλογια που θελω να κανω ειναι το μαυρο κομμετ με το ασπρο φανσυ... θα δειξει..χαρηκα μονο και μονο που το ασπρο φανσυ ειναι θηλυκο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος, αυτα και μόνο δεν ειναι σημάδια ότι ζευγαρωνουν.
Το ότι κυνηγάει κάποιο ψάρι ένα άλλο ίσως να είναι και θέμα κυριαρχίας, η τσαμπουκά για την περιοχή τους κτλ. Εμενα άρχισαν να το κάνουν όταν γέμισα υπερβολικά ψάρια για τα λιτρα μου. Στα μάγουλα έχουν τα υποτίθεμενα σπυρακια ??? Και απο αυτα που έχω διαβάσει η αναπαραγωγή γίνεται την άνοιξη με την άνοδο της θερμοκρασίας. πρέπει πρώτα να μείνουν 2-3 μήνες με βαθμούς κοντά στους 10. από την άλλη πάλι 2 δικά μου βγάλαν τέτοια σπυρακια αλλά επειδή δεν έχω ξαναδεί φοβάμαι μήπως είναι. Ich αλλά τα ψάρια τα είχα σε αλάτι. Θα βάλω φωτογραφία το απόγευμα μήπως μπορεί να βοηθήσει καποιος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | savvas88 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 26-03-13 01:59 |
απορια για χρυσοψαρα | zweet | Χρυσόψαρα | 0 | 17-04-12 09:38 |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
χρυσοψαρα | zissis | Χρυσόψαρα | 7 | 11-01-09 18:55 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |