|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παλικαρια καιρος να κανουμε καμια συναντηση την κυριακη 21-9 .στην κομοτηνη.οποοις μπορει ας ερθει.θα πιουμε το καφεδακι μας,θα κανουμε επισκεψη στον φιλο igna.gr και τσιπουρακι για τους μερακληδες.αντε κλεοβουλε σε περιμενω.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
O κλεό να φέρει λουκάνικα. Όλο δικαιολογίες είναι και δεν φέρνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστάκη είσαι πολύ τσακ-μπαμ βρε παιδί μου
![]() Δεν ξέρεις ότι εδώ για να κινητοποιηθεί η περιοχή κάνει σαν το jack daniels, αργάαααα..... Εγώ θα έλεγα να το πούμε για την άλλη Κυριακή.....αλλά αν υπάρχει πλειοψηφία και τσίπουρο θα υποκύψω ![]() Θα φέρω βρε λουκάνικα (μακριά ή κοντά σ' αρέσουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φέρτα εσυ και θα τα ψήσω εγώ. Μην στεναχωριέσαι. Και κοντά να είναι και και μακρία να είναι θα τα τιμήσουμε)
|
|
||||
|
||||
![]()
κλεο εμαθα οτι εγινες σας αυτους στο μαυρισμα απο τις αφρικανικες λιμνες που μας φερνουν τα ψαρια αντε γιατι πολυ αδεσποτος εγινες χαχαχα .αν φερεις λουκανικα το παιρνω πισω
|
||||
|
||||
![]()
Ok boys
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα σε σογαμπρε αυτο δεν τ ο περιμενα!!!!!
να κανονιζεις στο μπαμ εμας δεν μας σκεφτεσαι?? ουτε εισιτιρια δεν προλαβενω να βγαλω !!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση φίλων GAB Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Κυριακή 19 Ιανουαρίου | Κλεόβουλος | Greek Aquarist's Boards | 57 | 21-01-14 20:17 |
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ (και οχι μονο) ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? | douran_p | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 63 | 27-05-13 07:19 |