εκτακτη συναντηση φιλων του gab αν.μακεδονιας-θρακης-εβρου
παλικαρια καιρος να κανουμε καμια συναντηση την κυριακη 21-9 .στην κομοτηνη.οποοις μπορει ας ερθει.θα πιουμε το καφεδακι μας,θα κανουμε επισκεψη στον φιλο igna.gr και τσιπουρακι για τους μερακληδες.αντε κλεοβουλε σε περιμενω.:D:D:D
|
O κλεό να φέρει λουκάνικα. Όλο δικαιολογίες είναι και δεν φέρνει
|
Κωστάκη είσαι πολύ τσακ-μπαμ βρε παιδί μου :D
Δεν ξέρεις ότι εδώ για να κινητοποιηθεί η περιοχή κάνει σαν το jack daniels, αργάαααα..... Εγώ θα έλεγα να το πούμε για την άλλη Κυριακή.....αλλά αν υπάρχει πλειοψηφία και τσίπουρο θα υποκύψω :smt083 Θα φέρω βρε λουκάνικα (μακριά ή κοντά σ' αρέσουν? :D)εσύ θα τα ψήσεις όμως. |
Φέρτα εσυ και θα τα ψήσω εγώ. Μην στεναχωριέσαι. Και κοντά να είναι και και μακρία να είναι θα τα τιμήσουμε)
|
kostaskich
κλεο εμαθα οτι εγινες σας αυτους στο μαυρισμα απο τις αφρικανικες λιμνες που μας φερνουν τα ψαρια αντε γιατι πολυ αδεσποτος εγινες χαχαχα .αν φερεις λουκανικα το παιρνω πισω
|
Ok boys
|
Καλα σε σογαμπρε αυτο δεν τ ο περιμενα!!!!!
να κανονιζεις στο μπαμ εμας δεν μας σκεφτεσαι?? ουτε εισιτιρια δεν προλαβενω να βγαλω !!!! |
Άσε ρε Σάκη. Αμα σου έλεγα έχω 20 φραγκάκια αλλά πρέπει να έρθεις να τα πάρεις την Κυριακή, τάκα τάκα θα έβγαζες εισιτήρια. Αντε βγάλε και έλα. Τσίπουρο υπάρχει άφθονο.
|
Γιατι να μην περιμενουμε να φερει ψάρια ο ιγνατιος Κ μετα να γίνει η συγκέντρωση?
|
έφερα
|
Τα εχεις ανεβάσει τα ψάρια?δεν μπορω να τα βρω...
|
Δεν προλαβαίνω γιάννη. Γίνεται ένας χαμός. Καλός εχόντων των πραγμάτων θα τα ανεβάσω ή σήμερα ή αύριο. (ότι έμεινε βασικά)
|
kostaskich
αντε περιμενουμε να ερθετε ολοι μπορειτε.
|
Παράθεση:
Αλλα δεν μπορω να ξεφυγω απο την δουλεια. Των χειμωνα θα ανεβω σιγουρα. |
kostaskich
τον χειμωνα θα γινει τοτε συναντηση σερρες δραμα για σενα να μην κανεις και παραπονα σακη
|
Θα το κάνουμε τελικά?
Ώρα? στο γνωστό μαγαζί :D? |
12 - 1 θα μαζευτούμε.
|
Παράθεση:
αντε μολις πεσουνε τα τσιπουρα καμια τσουρα και για μενα!!! |
kostaskich
εγινεεεε
|
Αυτήν Κ την επόμενη δυστηχως δεν μπορω...
|
kostaskich
οσοι δεν μπορειτε δεν πειραζει θα ξανακανουμε παλι :D:D:D
|
Άκυρο τελικά από μένα :(
Εδώ έχουμε επίσκεψη του Πατριάρχη και έχουν προκύψει υποχρεώσεις :smt083 |
kostaskich
αχ κλεο εισαι και της εκκλησιας .η συναντηση ειχε λιγα ατομα αλλα τα ειπαμε και
τιμησαμε τους καβουρμαδες και τις ρετσινες.φυσικα θα οργανωθουμε περισοτερρο την αλλη φορα |
hasta la vista baby :p
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:01. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board