|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα παιδια εφαγα ενα κολλημα εδω στις διακοπες για το ποσο χοντρικα καιει το ενυδρειο σε ρευμα.με επρηξαν οι φιλοι μου δηλαδη να το ψαξω τωρα που αυξηθηκε και η δεη.διαβαση πολλα εδω μεσα για αυτο αλλα το κυριοτερο για να δω ηταν σε μορφη .rar και απο κινητο δεν μπορουσα να ανοιξω για κανω τις πραξεις.χοντρικα θελω καποιος να μου πει για το μηνα.5 ευρω πανω κατω δεν με νοιαζει.να φανταστειτε εστειλα την αδερφη κου σποτι που το προσεχει να δει τα βαττ σε ολα και σας λεω.
300 βαττ θερμοστατης 20 βαττ φιλτρο 78 βαττ οι λαμπες 8 βαττ οι αεραντλια 2 βαττ ο stc1000 3 βαττ ο κυκλοφοριτης Και τελος τα ανεμηστηρια με τον μετασχηματιστη....τωρα εκει μπερδευτηκε αλλα και παλι ειναι εκτος ο θερμοστατης οποτε μια η αλλη φανταζομαι.και η λαμπες αναβουν ενα 8ωρο τι να πω δε ξερω...τοσο καιρο ημουν με τους γονεις και δεν το κοιταγα τωρα κανενα 2μηνο που μενω με τη γυναικα μου ηρθε η φωτιση.ας μου πει καποιος ποσο το μηνα η το 2μηνο χοντρικα.ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαρροη ρευματος | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 16-02-14 21:27 |
καταναλωση νιτρικων NO3 | mmamatsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-01-13 21:20 |
Κυκλοφορητης με την λιγότερη καταναλωση | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 12-02-11 14:05 |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |