![]() |
#1 |
Τελική μέτρηση πριν μπουν τα γκαππυ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα παιδιά
Σκέφτομαι αυριο να αγοράσω τα πρώτα μου ψαράκια και να τα βάλω στο πρώτο μου ενυδρείο (πολλές πρωτιές μαζεύτηκαν και....) Πήρα λοιπόν την σημερινή μέτρηση ωστε να ξέρω που βαδίζω (βασικά, να μου πείτε εσείς που βαδίζω) ![]() Ρίξτε μια ματιά σας παρακαλώ στα παρακάτω δεδομένα και πείτε μου τις εντυπώσεις και τους προβληματισμού σας. Σας ευχαριστώ (έχω ήδη βάλει τα φυτά εδώ και 4 μέρες) Πληροφορίες Διαστάσεις: 59χ33χ49 Όγκος: 60 λίτρα (ονομαστική) Κατηγορία: Φυτά: Βαλισνέρια, ανουμπια νανα (ίσως βάλω σήμερα και Taxiphyllum barbieri) Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 γκαππυ, 1 αρσενικό 3 θηλυκά Διακοσμητικά υλικά: χαλίκι, 2 ξύλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:24watt Διάρκεια φωτισμού: 5-6 ώρες Φιλτράρισμα: Hl-Bt 400 Θερμοστάτης: Υπάρχει αλλά δεν θυμάμαι ποιος είναι (ήταν μαζί με το ενυδρείο) Λίπανση: Οχι Παροχή CO2: Οχι Παράμετροι: pH: 7,6 Γενική σκληρότητα (GH): >7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): --- τέλος του μήνα θα το παραλάβω (της API) Νιτρώδη (ΝΟ2): 0,5 Νιτρικά (ΝΟ3): 10 Nh4 : <0.05 Cl2: 0 Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία: 29 (Σημερινή) ¶λλες πληροφορίες: Είναι στη διαδικασία στρωσίματος Φωτογραφία: |
|
Εμφανίσεις: 3048
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορουν να μπουν μαζι η οχι? | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-05-11 16:31 |
γκαπυ γεννα πριν ακομα μπουν! | aggelospap | Ζωοτόκα | 14 | 06-05-10 23:32 |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
γνώμες και προτάσεις πριν την τελική απόφαση | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-02-10 01:07 |
Μπορούν να μπουν; | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 09:42 |