|
||||
|
||||
![]()
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 61x31x38 54lt
2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 6 μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 1 μηνα 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25-27(με τη ζεστη) 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 3 αρσενικα γκαπυ 6 θυληκα 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 2 red cherry,1 zebra nerite,1 helena και καμια 40ρια physa 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): περιπου25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: εβδομαδιαια 30% 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 1/6/13 10. ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ: - 11. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 2 φορες τη μερα νιφαδες και φυλλαρακι εναλλαξ 12. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:7,5 KH: Ca: Mg: ΝΗ3 (αμμωνία):0 ΝΟ2(νιτρώδη):0 ΝΟ3(νιτρικά):20 Αλατότητα: 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: api ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: ενα θυληκο γκαπυ 2. ΔΕΡΜΑ: εχω την εντυπωση οτι εχει καποιες λευκες θολουρες και ελαφρα σηκωμενα λεπια.Εχι finrot στα κατω πτερυγια,εκει ξυνεται 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: ξυνεται σε ριζα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (π.χ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): φυσιολογικα νομιζω 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): ελαφρως αυξημενη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : ναι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: σημερα το παρατηρησα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ελλειπα 2 μερες οταν γυρισα ειχε πεθανει αλλο ενα θυληκο γκαπυ δεν ξερω για ποιολογο ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Εψαξα λιγο,μου εμοιαζε με κοστια αλλα οτααν ειδα φωτο δεν μοιαζει,δν φαινεται να εχει εκτοπαρασιτα,ισως και οι θολουρες που λεω να ειναι στο φυσικο χρωμα του,δεν ειμαι σιγουρος.. Βεβαια ελειπα 2 μερες και οταν γυρισα ειχε πεθανει αλλο ενα θυληκο δεν ξερω για ποιο λογο.. Σημερα εβαλα τις 2 ρεντ τσερι(εχω πορωθει!!) και το χελενακι για προφανεις λογους... Τι μπορω να κανω για το finrot προς το παρον?
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαγουρα | rawnerve | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-03-11 23:14 |
Ph - Ick - ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ Acei | antonis_p | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-12-07 21:13 |
Finrot σε ξιφοφόρους | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-06 00:21 |
Finrot Και Αλατι!!! | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 18 | 18-06-06 10:26 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |