|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα,
στο ενυδρειο μου χωρητικοτητας 170 καθαρων λιτρων (79χ42χ52 υψος), υπαρχει η εξης ψαροσυνθεση : - 1 πλεκο περιπου 13 cm - 1 sae περιπου 10 cm - 2 platy - 2 honey gourami μικρα - 2 silver shark - 1 σκαλαρι περιπου 13 cm ( ειχα 2 και χαρισα το ενα) - 1 μελατοταινια μικρη τα ψαρακια δεν τα αγορασα, αλλα ειναι ''προικα'' απο καποια ενυδρεια φιλων, που δυστυχως βαρεθηκαν και ηθελαν να τα ξεφορτωθουν (!) σας παραθετω σχετικη φωτο ( το διακοσμητικο καραβι, ειναι επιθυμια του παιδιου, οποτε εκει παμε ''πασο'' - οσοι εχουν παιδια, καταλαβαινουν τι εννοω- ) απο μετρησεις ειμαι οκ , με ph 7,8 - 8 αναμενω σχολια / παρατηρησεις σας με προοπτικη βελτιωσης σας ευχαριστω εκ των προτερων |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λαθος η συνθεση
Εδω πληροφοριες για γατοψαρα www.planetcatfish.com εδω για τα υπολοιπα http://www.seriouslyfish.com/knowledge-base/
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα κράταγα τα 2 honey gourami και θα τα έκανα χαρέμι με άλλα δύο (1 αρσενικό+3 θηλυκά) την μελατοταινια και θα πρόσθετα άλλες 5 με 6 από το ίδιο είδος που έχεις και τέλος 1 ancistrus τα υπόλοιπα πρέπει να τα δώσεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ψαροσυνθεση σε νέο malawi mbuna ενυδρειο 270 λίτρων. | ilias ts | Malawi | 31 | 15-10-12 11:31 |
Nεο ενυδρειο 96 lt.Ψαροσυνθεση | sailor247 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 06-03-12 00:02 |
γνωμες για ενυδρειο 30 λιτρων με γαριδες. | faceck | Γαρίδες | 16 | 29-06-11 16:06 |
Τι ψαροσυνθεση σε βραχωδες ενυδρειο 100 λιτρων? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-10-10 15:44 |