|
![]() |
#1 |
τι άλλο ψάρι ταιρίαζει με γκαπι και τους ξιφοφορους
![]() Αξιολόγηση:
![]() μετά από πολλά λάθη, και ξανά λάθη
και πολλές συμβουλές από φίλους στο φόρουμ και ιδικά τον είμαστε άρρωστοι ... άρχισα σιγά σιγά να μπένω στον σωστό δρόμο ![]() η ψαρόσουπα άρχισε να διαλύετε αφού σιγά σιγά αφαιρώ τα περιττά ψαράκια (τώρα έμειναν Κιςς Γκουραμι μικρά, Νεον τετρα, Γκαπι, Ξιφοφόροι) με σκοπό να αφήσω μέσα γκαπι - ξιφοφορους και ότι ταιριάζει με αυτούς !! οι σημερινές μου ερωτήσεις είναι αυτές: ![]() ![]() ![]() 1. τα νέον γιατί δεν κάνουν με γκαπι - ξιφοφορους ?? 2. τι ταιριάζει με γκαπι - ξιφοφορους Υ.Γ. ρε παιδιά όποιος έχει κερατόφυλλο ας μου στείλει λίγο !!!!!!! ατε να αρχίσουν να φεύγουν και τα πλαστικά φυτά !!! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 7899
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε καλη αρχη!
![]() Τα νεον εχουν αλλες απαιτησεις νερου σε σχεση με τα ζωοτοκα (γκαπυ, ξιφοφορους κλπ). Θελουν μαλακο νερο με πολυ χαμηλο pH, ενω τα ζωοτοκα σκληρο νερο με υψηλο pH. Δεν μπορουν να συμβαδισουν σε ενα ενυδρειο. Περι ζωοτοκων και συνδυασμων μπορεις να διαβασεις αρκετα πραγματα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=21 Μερικα ειδη, ομως, υβριδιζουν μεταξυ τους και δεν πρεπει να μπαινουν μαζι, πχ οι ξιφοφοροι με τα πλατυ. Γνωμη μου ειναι να κρατησεις γκαπυ και ξιφοφορους γιατι σε λιγο καιρο θα γινουν τοσα πολλα, που δεν θα ξερεις που να τα δωσεις. Μην βιαζεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
η κρατας τα γκαπυ και τους ξιφοφορους βαζεις δυο τρεις ασβεστολιθικες οσες χρειαζεται τελος παντων για να ανεβασεις σκληροτητες πεχα οσο χρειαζεται και θα βλεπεις συνεχειες γεννες...!!!
η αλλιως κρατας τα νεον και μιλαμε για αλλη ψαροσυνθεση μπορεις να βαλεις οτοκυκλους ανσιστρους κορυδορας εχεις αρκετες επιλογες αλλαβαζεις τυρφη για να ριξεις πε χα |
|
||||
|
||||
![]()
θα κρατήσω γκαπι - ξιφοφορους
το ενυδρείο είναι υπερβολικά μεγάλο αρα τι άλλη κατηγορία ψαριού μπένει μαζί τους !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλε κανενα σαλιγκαρακι μεσα εγω στην θεση σου θα κρατουσα τα νεον και θα εβαζα μεγαλυτερη ομαδα γιατι εχω πιο πολλες επιλογες στο τι θα βαλω τα γκαπυ μ φαινονται πολυ κοινα πλεον και εχω την εντυπωση απο οτι διαβαζω σε φορουμ κλπ οτι ειναι αρρωστιαρικα ψαρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ ασε θα το ξανά ψάξω το θέμα !!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να βάλω 1 apple snail ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Απορίες με Ξιφοφορους | posidwnas | Ζωοτόκα | 9 | 02-04-10 10:50 |
ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΞΙΦΟΦΟΡΟΥΣ | betta-friend | Ζωοτόκα | 35 | 13-01-08 05:43 |
Τι άλλο ψάρι να προσθέσω? | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-12-06 09:38 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |