|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο του φιλου μου Στεφανου (παιδακι 10 χρονων).
160 λτ. (100Χ40Χ40) Φιλτρο EHEIM BIOPOWER 200 Θερμοστατης : EHEIM JAEGER 150 WATT Αερας EHEIM ψαρακια. 3 tiger barbs 3 Epaz bicolor 3 Tinfoil barbs 2 Αληθινα φυτα , 6 πλαστικα. Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο στον Στεφανο λοιπον.Εμφασιακα καλα το παει.Το ενυδρειο παταει στον αερα οσο εξεχει απο την βαση;
|
||||
|
||||
![]()
10 χρονών παιδί και το έφτιαξε μόνο του;
:/ |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι φιλοι μου ....με λιγη βοηθεια απο εμενα
![]() ![]() ![]() Οπως βλεπετε το ντουλαπι δεν ειναι του ενυδρειου(κοντοτερο)... Λογο οικονομιας αυτο ειχε περισιο αυτο χρησιμοποισαμε ελπιζω να κρατησει ετσι, αλλιως θα ψαχνουμε τα ψαρια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο πολυ πιθανων να σπασει απο την στιγμη που δεν παταει ολοκληρο...Κοιταξτε το αμεσα γιατι ειναι μεγαλη επιφανεια στον αερα.
|
|||
|
|||
![]()
Βαλτε ενα ξυλο ακριβως στις διαστασεις του ενυδρειου, ακριβως απο κατω.Δηλαδη πρεπει να σηκωθει το ενυδρειο.και μετα απο ενα καθετο ξυλο σε καθε μερια να πατανε στο δαπεδο.Δηλαδη ενα τ αμα το κοιταξεις στο πλαι.
Με αυτον τον τροπο θα ισομοιιραστει το βαρος του σε ολη την επιφανεια |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω το ενυδρειο αυτο!Λοιπον τορα δεν εχω καθολου φιτα μου τα φαγανε.
ΨΑΡΙΑ: 3EPALZ BICOLOR 6 TIGER BARB 1PLECOSTOMYS HIPOSTOMUS 1ΓΕΟΦΑΓΟ 2METYN LIPIN SPOTTED Το ενυδρειο ειναι το ιδιο μονο οι αλαγες ειναι:εχω βαλει χαλικια σε μια ευδομαδα μια καριδα (ως φολια)και θα βαλω LED ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 18-11-12 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπεις λίγο στον κόπο να κοιτάξεις τις απαιτήσεις του κάθε ψαριού θα καταλάβεις από μόνος σου.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω αλλα ειμαι δεκα χρωνον και μαθενω για τα ενυδρεια γιαυτο μπηκα στο φορουμ μπορεις να μου πεις
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 11-09-12 21:39 |