|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω το ενυδρειο αυτο!Λοιπον τορα δεν εχω καθολου φιτα μου τα φαγανε.
ΨΑΡΙΑ: 3EPALZ BICOLOR 6 TIGER BARB 1PLECOSTOMYS HIPOSTOMUS 1ΓΕΟΦΑΓΟ 2METYN LIPIN SPOTTED Το ενυδρειο ειναι το ιδιο μονο οι αλαγες ειναι:εχω βαλει χαλικια σε μια ευδομαδα μια καριδα (ως φολια)και θα βαλω LED ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 18-11-12 στις 12:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπεις λίγο στον κόπο να κοιτάξεις τις απαιτήσεις του κάθε ψαριού θα καταλάβεις από μόνος σου.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω αλλα ειμαι δεκα χρωνον και μαθενω για τα ενυδρεια γιαυτο μπηκα στο φορουμ μπορεις να μου πεις
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μόνο τα μεγέθη του κάθε ψαριού να πάρουμε μόνο τα τιγράκια θα μπορούσες να κρατήσεις και αυτά σε μεγαλύτερο αριθμό καλύτερα, άντε και με το ζόρι το ένα epalzeorhynchos, αν και καλύτερα ούτε και αυτό. Ο γεωφάγος δε λες ποιος είναι αλλά δεν κάνει σε σκληρό νερό και θέλει άμμο.
|
|||
|
|||
![]()
ok
![]() ------------------------- Ευχαριστουμε παντως αλλιος οπως λεει και o rakita θα ψαχναμε τα ψαρια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 19-11-12 στις 07:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 11-09-12 21:39 |