|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα εχω δει κανα δυο θεματα που αφορουν κατασκευη εσωτ,φιλτρου αλλα θα ηθελα τα φωτα οσων γνωριζουν..
1.καταρχην γυαλι αυστηρα η και πλαστικο για το κουτι αφου θελω να βγαινει κιολας ευκολα 2.ποια αντλια?σιγουρα πανω απο 1440 λ/ω 3.τι ειδους σφουγγαρια ειναι αναγκαια...εχω δει να πουλαν με το μετρο οπως και υαλοβαμβακα 4.μακαρονι απλο ή βιολογικο γιατι σε μαγαζι μου ειπαν οτι εχει διαφορα 5.ποσα λιτρα να χωραει ωστε να ειναι καλη η βιολογια μου σκεφτομαι να το βαλω κατα μηκος στο φοντο να το κολλησω με βεντουζες οπως καποια εργοστασιακα και μπροστα να κολλησω πετρες ωστε να τεριαζει με το ολο στησιμο επισης αν υπαρχουν ηδη θεματα που απανταν στις ερωτησεις μου ας μου τα στειλετε...΄ ευχαριστω καθως και βιντεο ή φωτο.. |
|
||||
|
||||
![]()
πες λίγο το ύψος του ενυδρείου σου, και για πόσα λίτρα μιλάμε..
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα ...
συγγνωμη ρε παιδια νομιζα πως εβαλα και διαστασεις... 1.20 * 65 * 45 ------------------------- 350 λιτρα δηλαδη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη saxlina : 28-09-12 στις 06:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να είναι μεγάλο
![]() Εγώ στο 100λιτρο που είχα φτιάξει ήτανε ένα κουτί απο πλεξι 16χ8χ35 εκατοστά.. Γι αυτό σε ρώτησα το ύψος βασικά, άμα το ήθελες γιατι δεν το χρησιμοποιώ.. απλά είναι λίγο κοντό για σένα.. κάνε κάτι στυλ σαμπ με διαμερίσματα..
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θελω να κανω κατι με διαστασεις 45*20*20 ή 45*30*15 περιπου στα 20 με 25 λιτρα λεω...ειναι αρκετο όμως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται από την ιχθυοφόρτιση. Μπορεί να είναι και πολύ, μπορεί και να μην φτάνει. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι για τα λίτρα σου είναι καλά, αρκεί να μην το παρακάνεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικο υλικο εσωτ. φιλτρου | aspygr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 29-12-10 11:23 |
Κατασκευη diy CO2 | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 05-12-10 14:03 |
ΜΠΟΛΙ απο εξωτ. σε εσωτ. φιλτρο | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-05-10 18:39 |
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΣΩΤ. ΦΙΛΤΡΟΥ | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 04-12-07 18:19 |