![]() |
#1 |
Σωστη φιλτρανση σε 400λιτρο + αλλες αποριες
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα και στο γλυκο νερο!!
![]() ![]() Εχω στα χερια μου ενα eheim 2028 αδειο απο χημικα. Διαβασα -σχεδον- ολη τη βιβλιογραφια και τα sticky αλλα δεν εχω κατανοησει καποια πραγματα στο θεμα φιλτρανσης. Για στρωσιμο θα επιλεξω τις σταγονες αμμωνιας, εχουμε καποιο γνωστο αξιοπιστο (χωρις προσθετα) σκευασμα? Και αν καποιος εθελοντης απο θεσσαλονικη θελει να μου στιψει λιγο νερο απτο φιλτρο του, θα του ημουν ευγνωμων. Θα κραταω τη θερμοκρασια στους 32 μεχρι να ολοκληρωθει το στρωσιμο. Παμε στα υλικα τωρα. Με τι να το γεμισω το φιλτρο? Μακαρονι? Σφουγγαρι? Yαλοβαμβακας? Ανθρακας? Αντιφωσφορος? Substrate pro? Τι να βαλω? (τον ανθρακα μετα το στρωσιμο ε?). Πιστευω τα 1000lt/h του φιλτρου φτανουν? η θελω και εναν κυκλοφορητη? Αν ναι ποσα λιτρα? Το τι ψαρια και τι φυτα θα μπουν θα με απασχολησει πιο μετα, θελω να διαβασω αρκετα για να μπορω να επιλεξω συμβατα ψαρια. Ουτως η αλλως το ενυδρειο θα "μιζαρει" αρχες σεπτεμβριου. Παρολαυτα, καποια προταση θαταν ευπροσδεκτη. (οσο μπορει να γινει χωρις να γνωριζω ph,kh κλπ.) Ελπιζω οι ερωτησεις μου ναναι προς την σωστη κατευθυνση. |
|
Εμφανίσεις: 5208
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400λιτρο με σπασμένο πάτο | mxpf20 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-01-12 21:20 |
Απορίες για το μελλοντικό μου 400λιτρο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-02-09 14:25 |
μεταφορα απο 100λιτρο σε 400λιτρο-test χημειας νερου | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-03-07 10:13 |
Altolamprologus για 400λιτρο | deMetrIs | Tanganyika | 19 | 03-12-06 13:56 |