|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:80 λιτρα Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):δεν ξερω χαλικακι διακοσμητικα μεταξωτα φυτα Χρονος λειτουργιας:1 μηνας περιπου Υποστρωμα και ποιο:μικρο χαλικακι Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):δεν ξερω watt φθορισμου Φωτοπεριοδος:12-14 ωρες (παιζει ρολο ποση ωρα?) Παροχη CO2:- Χρηση excel:τι ειναι αυτο? Λιπασματα που χρησιμοποιειτε:- Ταμπλετες λιπανσης:- Προγραμμα λιπανσης:- Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):μια φορα την βδομαδα 25% Θερμοκρασια:28C Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4:0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:10 ΡΟ4:- Fe:- ΡΗ:7.5 KH:- GH:- Φιλτρανση:ενα φιλτρο απο το 20αρι μου μεχρι 60 λιτρα ειναι το εχω για μπολι και ενα resun magi 380 Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):δεν εχω ακομα μεσα δικα μου ψαρακια 2 αγγελοψαρα και ενα cory ενος φιλου που λειπει διακοπες Ειδη φυτων:μερικα μεταξωτα Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10):- Περιγραφη αλγης:ειναι σαν νιφαδες μικρες πανω στο γυαλι λευκες μικρες νιφαδες καπως ετσι Ποτε εμφανιστηκε:μολις το ειδα δεν ειναι πολυ αλλα σε καποια σημεια Αλλα σχολια: Φωτο:δεν φαινεται στις φωτογραφιες |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον χαζη ερωτηση... | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-11-09 02:30 |
μαλλον γεννα...!!!??? | geoaki | Malawi | 4 | 25-05-09 13:19 |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |