|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια καλά! Επιτέλους λέω να πάρω μια Α.Ο. για να μαλακώσω το νερό που απ την βρύση βγαίνει 8.2 ph..
Μπορώ να συνδέσω αύτην την συσκευή, σε αυτήν την βρύση χωρίς γνώσεις υδραυλικού? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιατί έχω την ίδια και την βιδώνω στη βρύση του μπαλκονιού κάθε φορά που θέλω νερό ΑΟ, χωρίς μόνιμες εγκαταστάσεις. Εύκολα και πολύ απλά. Πάντος, στην φωτό, θέλει έξτρα Τ με μικρό βρυσάκι για μόνιμη θέση της ΑΟ κάτω από τον πάγκο. Και φυσικά να ξέρεις από που κλείνουν τα νερά της βρύσης, κάβουρα, κάναβι και μια μικρή εμπειρία, όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά να το έχεις ξανακάνει εσύ ή κάποιος που θα ασχοληθεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ντουλάπι κάτω από νιπτήρα τουαλέτας.. θα ήταν καλό να είναι μόνιμα εκεί μιας και βολεύει λόγω απόστασης..
Αυτό το Τ που λες, το παίρνω από απλό κατάστημα με υδραυλικά έτσι? δε χρειάζεται να πάρω από το waterwaves κάτι άλλο μαζί με την Α.Ο. ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το βαρελάκι που θα μαζεύεις το νερό της ΑΟ, μέσα στο WC θα το έχεις και αυτό; Μήπως μαζεύονται πολλά εκεί μέσα και πέσει παντόφλα λόγω χωροταξίας; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι και αρχάριος γενικά, φαντάσου πόσο αρχάριος είμαι στο θέμα Α.Ο.
Θα πρέπει να μένει το βαρέλι εκεί συνέχεια? όχι μόνο για το γέμισμα? Κάνω αλλαγή 35 λτ την βδομάδα από τα οποία δε θα είναι όλα όσμωσης.. άντε τα 20.. πόση ώρα θέλει για να βγάλει 20 λτ καθαρό? Εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όμως, ανάλογα και με την πίεση του νερού στο σπίτι σου, κάποιες ωρίτσες θα είναι στο χώρο κοντά στην ΑΟ και θα γεμίζει. Αν το μπάνιο είναι ευρύχωρο και δεν έχεις θέμα, τότε οκ. Πάντως, το μπαλκονάκι σου εφόσον έχει βρύση, είναι πιο ορθολογική λύση για το χόμπι, χωρίς να "ζορίζεις" επιπλέον τους υπόλοιπους του σπιτιού. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέση αντίστροφης όσμωσης | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-01-11 17:21 |
σύνδεση 2 μεμβράνες σε α/ο | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-11-10 21:32 |
Αγορά αντίστροφης όσμωσης ...πολλές απορίες | alexinio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-08-08 09:52 |
Σύνδεση PVC σωλήνων | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-11-05 04:57 |