|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εξηγηστε μου λιγο γιατι εχω μπερδευτει....εχω φτιαξει λοιπον την κατασκευη παροχη διοξιδιου του ανθρακα με την μαγια και την ζαχαρη...ολα οκ συνδεσα το σωληνακι στην εισοδο αερα του εσωτερικου μου φιλτρου...ενταξει βγαζει φυσαλιδες μια χαρα...εξηγηστε μου λιγο την διαδικασια ...οταν σβηνουν τα φωτα ξεβιδωνω το καπακι του μειγματος ωστε να μην πηγαινει στο ενυδρειο και το λαστιχακι το διπλωνω ωστε να μην πηγαινει οξυγονο στο ενυδρειο?το βραδυ δεν θελει οξυγονο το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσα λίτρα ενυδρείο?
αν και το diy έχει τόσο λίγο CO2 που συνήθως το αφήνεις όλη μέρα και όλη νύχτα το επικίνδυνο CO2 δεν μπορείς να το φτάσεις με DIY την έλλειψη οξυγόνου που μπορεί να σου προκύψει,αν σου προκύψει, να την ψάξεις στην ανατάραξή σου και όχι στο CO2 αν δεν έχεις κανα πολύ πολύ μικρό ενυδρείο άστο όλη μέρα να ρίχνει φυσαλίδες που και για πολύ μικρό δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 35 λιτρων
το βραδυ τι γινεται με το οξυγονο? |
|
||||
|
||||
![]()
αν βγαζω το σωληνακι απο το μειγμα και παιρνει οξυγονο για το ενυδρειο δεν ειναι προτιμοτερο?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν χρειαζεται,το co2 που εφτιαξες ειναι ενα ειδος τροφης για τα φυτα σου που το μετατρεπουν σε οξυγονο απο μονα τους μεσα στο ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε παιδια βγαζει μια χαρα....το βραδυ λοιπον τι κανω??βγαζω το σωληνακι και το διπλωνω ωστε να μην βγαζει καθολου φυσαλιδες ετσι???
|
|
|||
|
|||
![]()
αφησε το μονιμα μεσα μην βγαζεις τιποτα μεχρι να σου τελειωσει το μιγμα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση! | akiriazides | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-11 01:53 |
Ερωτηση για Α/Ο | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-11-10 03:23 |
Α/Ο Ερωτηση | nektariossp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-06-09 22:06 |
Ερωτηση??? | kontrakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-05-07 22:54 |
ερωτηση | GP250381 | Αναγνωρίσεις φυτών | 19 | 24-11-06 19:50 |