![]() |
#1 |
ΣΟΣ!!! - Το ενυδρείο μου έχει γεμίσει με κάτι σαν σκόνι
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά, έκανα βλακεία αμέλησα το άλλαγμα νερού και το άφησα περίπου 2 μήνες!
Χτες παρατήρησα ότι το ενυδρείο μέσα έχει γεμίσει με κάτι σαν σκόνι που έχει κάτσει πάνω στα φύλλα και στις δύο καρύδες που έχω μέσα, σαν χιονισμένες.. αμέσως του έκανα αλλαγή νερού μα τώρα παρατήρησα ότι έχει πάει και στον βυθό... Μου φαίνεται πως είναι μπιλάκια για γαρίδες που έχουν μείνει αφάγωτα και σάπισαν ή κάτι τέτοιο... 60λτ ΝΟ3 0 NO2 0 GH >14 KH 6 PH 6,8 CI 0 +Το φίλτρο μου έχει εξασθενίσει υπερβολικά, το έπλυνα με νερό από το ενυδρείο αλλά τίποτα!!Το σφουγγαράκι του ήταν γεμάτο σκ#τα με το συμπάθειο! Οι τιμές σύμφωνα με το τεστ JBL είναι όλες μέσα στο πράσινο πεδίο "ΟΚ".. Τι μπορεί να συμβαίνει ξέρει κανείς? ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2865
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γεμίσει η Ελλάδα γαρίδες! | Alex_Salonica | Γαρίδες | 130 | 17-05-10 23:30 |
Eχω γεμίσει από σαλιγκάρια Pomacea canaliculata και δεν ξέρω τι να τα κάνω | theodarras | Σαλιγκάρια | 19 | 16-02-10 22:43 |
Έχει κάτι? | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-06-09 19:47 |
Κάτι παράξενο στο ενυδρείο μου... | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-02-08 09:03 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |