|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παρατήρησα σήμερα το εξής πάνω στο τζάμι του ενυδρείου μου, και σε 2-3 μερη πάνω στην μαύρη βάση των φιλτρων...
μικρές γλοιώδες φυσαλίδες με κάτι σαν άμμο μέσα... μιλάμε για χιλιοστά μεγέθους τωρα... η ουσία αυτή ειναι διαφανής και φαίνεται μεσα ένας κοκκός... μοίαζει με αυγό μέσα σε τηγάνι... δυστυχώς καμία φωογραφία που τράβηξα δεν είναι καθαρή για να ποστάρω... και πλέον νιώθω ο μεγαλύτερος γκαντέμης κάτοχος ενυδρείου ever... έχει τύχει σε κανέναν? μπορεί να καταλάβει κανείς απ την περιγραφή τι μπορρεί να είναι? ευχαριστώ! (και πάλι) |
|
||||
|
||||
![]()
αυγα σαλιγκαριων η νεογεννητα σαλιγκαρακια?
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εάν είδες κάτι τέτοιο είναι αβγά από σαλιγκάρια Rams' Horn (Planorbis corneus), έχεις τέτοια στο ενυδρείο σου ; |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά αυτό που περιγράφεις είναι αυγά! Τώρα από τι είναι... τι ζωντανά έχεις στο ενυδρείο;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ναι ετσι ειναι όπως η φωτογραφία... μετα την αρρώστια που μου ξεκληρισε το ενυδρείο έχω μείνει με 3 τιγρακια και 1 ινδιανάκι...
εδω και αρκετό καιρό υπάρχει ενα σαλιγκάρι στο ενυδρείο μου... δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε... δλδ τωρα θα γεμίσω σαλιγκάρια? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάτι έπιασε στο φίλτρο | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 26-05-07 08:49 |
Ταιριάζουν τα ψάρια που έχω βάλει στο ενυδρείο μου? | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-07 15:47 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |
Είδη κιχλίδων στο ενυδρείο μου. Αναζήτηση νέων ... | tropheus | Malawi | 2 | 14-07-04 04:50 |