|
|
|||
|
|||
![]()
εχω 12 εντλερακια και 5 ξιφοφορους(εναν αρσενικο 2 θυληκα και τα 2 μωρα τους). τωρα τελευταια οι ξιφοφοροι κρυβονται πισω απο τα φυτα κι αν πλησιασω κοντα στο ενυδρειο τιναζονται σαν ελατηριο. με φοβουνται πολυ και δεν μπορω να καταλαβω γιατι γιατι στην αρχη δεν ηταν ετσι(τα εχω 4 μηνες) ηταν πιο ηρεμα. τι μπορει να συμβαινει?
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως αλλαξε κατι στις "ρουτινες" σου η στις συνθηκες σου?
για κοιτα θερμοκρασια...
|
||||
|
||||
![]()
ειχες τα φυτα απο την αρχη που μπηκαν τα ψαρακια?΄
ή αν τα ειχες σε αλλο ενυδρειο ηταν φυτεμενο?
|
|||
|
|||
![]()
δεν αλλαξα κατι στην ρουτινα μου. θερμοκρασια παιζει ρολο? μηπωσ πρεπει να βγαλω τον θερμοστατη τωρα που εχει φτιαξει ο καιρος? τα φυτα τα ειχα απο την αρχη. δεν ξερω τι επαθαν. ειδικα ο αρσενικος φαινεται πολυ τρομοκρατημενος.
|
|
|||
|
|||
![]()
φυσικά και να ΜΗΝ βγάλεις τον θερμοστάτη !
Δεν μας είπες ούτε θερμοκρασία όμως ούτε μετρήσεις νερού ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλεγξε τις παραμέτρους του νερού σου και αν έχεις μέσα κάτι μη κατάλληλο γιά ενυδρεία , Η συμπεριφορά που περιγράφεις μοιάζει να είναι συμπτώματα δηλητηρίασης. Μήπως το ενυδρείο σου είναι φρεσκοστημένο ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργη Συμπεριφορα OSCAR | apolonistis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 30-11-09 20:14 |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ KRIBENSIS | NTABOS | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 32 | 03-01-04 00:55 |