|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!!!
ναι ηρθε το καινουργιο φιλτρο eheim 2213 αναρωτιεμαι τι διαταξη υλικων να εχω μεσα καθως και τι υλικα!!!! περιμενω συμβουλες και αποψεις... αλλωστε ρωτώντας πας στη πολη!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εξαρτάται στον καθένα πως θέλει να το κάνει.
Εγώ προσωπικά το δικό μου για να μην το καθαρίζω τακτικά, το έκανα μόνο βιολογικό δηλαδή μόνο με σιποράξ, και το καθαρίζω μια φορά στους 8 μήνες. Και έχω και ένα εσωτερικό μικρό EHEIM pickup με βαμβάκι για μηχανικό φιλτράρισμα. και έτσι έχω ησυχάσει. Αν θέλεις να βάλεις πολλά υλικά μέσα, να τα βάλεις όπως δείχνει στο σχεδιάγραμμα στο κουτί του ο κατασκευαστής. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι συνηθεις σειρες απο κατω προς τα πανω (συμφωνα με τη ροη):
1. (μηχανικο χοντρα και διαχυση ροης) λιγο (3 εκ υψος) Eheim ehfimech (μηχανικο) μια φετα μπλε χοντροτρυπο σφουγγαρι (βιολογικο) substrat pro (μηχανικο λεπτομεριας) μια φετα ασπρο σφουγγαρι ή Filterwool 2. (μηχανικο) μια φετα μπλε χοντροτρυπο σφουγγαρι (βιολογικο) siporax (μηχανικο λεπτομεριας) μια φετα ασπρο σφουγγαρι ή Filterwool δες κι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...60&postcount=8
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας...
εχω εσωτερικο eheim pick up μονο με σφουγγαρι στο εξωτερικο σκεφτομουν μονο ενα μπλε σφουγγαρι και επειτα βιολογικα υλικα οπως siporax και καποια αλλα που καταπολεμουν νιτρικα νιτρωδη και αλγη... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα δεν καταπολεμουνται με το φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
delta 66
εννοειται απλα ετσι λενε....οι...προδιαγραφες...χαχαχα!!! ευχαριστω για τη συμβουλη σου βεβαιως βεβαιως...!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |