|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και καλό ΣΚ. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι που προέκυψε με το φίλτρο. Εχτές που άνοιξα το μοτέρ για να κάνω συντήρηση, έσπασε ο άσπρος άξονας (δεν ξέρω πως αλλοιώς να το πω ) που μπαίνει μέσα στην προπέλα και στο μαγνήτη. Νομίζω ότι είναι από πορσελάνη. Τώρα τον έβαλα μέσα σπασμένο και το φίλτρο δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοιο μαραφέτι?
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
![]()
στα περισσοτερα πετ σοπ....
μου φαινεται παντως περιεργο το γεγονος οτι οπως λες δουλευει αν και σπασμενο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνέβει και σε μένα .Εσπασε σε δυο κομμάτια και ετσι μπορεσα και τον κόλλησα με logo .Αν και δεν είναι τελειως ευθύς ο άξονας λειτουργεί μια χαρά το φίλτρο, αν και πέρασαν γύρω στα 20 χρόνια.
|
|
||||
|
||||
![]()
20 χρονια... Ελεος.. εκει στην eheim κλεφτες θα γινουν?
![]() To κεραμικό αξονακι του impeler σπαει αν δεν το προσέξουμε αλλα μόνο αν βγαλουμε τη φτερωτή.... Κατι που σπανιως χρειαζεται. Οπως και ναχει, ενα ανταλλακτικό αξονακι καλο ειναι να υπαρχει για να μην τρεχουμε σε περιεργες ωρες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ κύριοι. Παραξενεύτηκα και εγώ που δουλεύει αλλά τα πάει μια χαρά ακόμα και σπασμένο. Αφού έχουν τα πετ σοπ θα πάω να πάρω για να μην έχω άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
Δουλεύει προφανός γιατί κάπως "έπιασε" και καταφέρνει να γυρίζει αν και δύσκολο να συνεχίσει για πολύ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 05-06-07 10:31 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
eheim 2213 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 23-03-05 22:35 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |