|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά,
έψαξα αρκετές σελίδες να βρώ κάποιο τοπικ για να δω αν για το νερό αλλαγής μπορώ να χρησιμοποίησω χλιαρό νερό από θερμοσίφωνα και δεν βρήκα κάτι... Μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Υπάρχει κάποιο κίνδυνος? Μεταβάλλει κάποιες παράμετρους του νερού? ![]() Ευχαριστώ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος μου είχε πει κάποτε ότι περιέχει χαλκό το νερό από θερμοσίφωνα αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει και τι μπορεί να προκαλέσει στα ψάρια.Ας μας πει και κάποιος άλλος από την εμπειρία του τι πιστεύει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Χημικός δεν είμαι, οπότε πρακτικά, υπάρχουν φίλοι εδώ που χρησιμοποιούν χλιαρό νεράκι (μισό κρύο, μισό ζεστό από τη βρύση) για την αλλαγή χωρίς να υπάρχει πρόβλημα? ![]() Και βέβαια επειδή είδα ότι το τοπικ αυτό ήταν κάπου 3 χρόνια πίσω, αν υπάρχουν κάποια καινούργια δεδομένα πλέον... ![]() Ευχαριστώ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδω και χρονια χρησιμοποιω το ζεστο νερο του θερμοσιφωνα στις αλλαγες το χειμωνα γιατι δεν ετοιμαζω νερο σε δοχειο ποτε.
δεν αντιμετωπισα ποτε κατι μετρησιμο η καποιο προβλημα που θα μπορουσε να αποδοθει εκει...
|
||||
|
||||
![]()
Τα ίδια με τον Πάνο - νομίζω πολύς κόσμος χρησιμοποιεί μίξη με νερό θερμοσίφωνα χωρίς προβλήματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
Νερό αλλαγής και πότισμα... | Esprit | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 29-12-10 22:08 |
Αλλαγές νερού με νερό από θερμοσίφωνα | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 11-12-07 11:52 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |