|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια το εχω διαβασει σε πολλα fora. Βεβαια δεν εχω κανει τεστ χαλκου για να το επιβεβεωσω αλλα προσωπικα δεν το ρισκαρω.
πχ http://www.aquaticplantnews.com/apn/...nted-aquarium/ αν καποιος εχει τεστ χαλκου ας κανει το πειραμα να μας διαφωτισει Αν δεν κανω λαθος το ειχε γραψει και ο Αλεξανδρος σε καποιο θεμα ενος παιδιου που εχασε ξαφνικα γαριδες μετα απο αλλαγη νερου αλλα δεν το βρηκα το post για να το βαλω |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγες μου στο φυτεμενο με καμια 500αρια γαριδες μεσα γινονταν απο το θερμοσιφωνα.... Ποτε κανενα προβλημα.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα αυτα που λενε ειναι στα πλαισια του προσεχουμε για να εχουμε Ειδικοτερα ομως αυτα που γραφει το λινκ οτι το ζεστο νερο στο θερμοσιφωνα απελευθερωνει βαρια μεταλλα, μολυβδο κλπ, που παραθετεις ειναι για να το πω ευγενικα "ανακριβειες". |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
Νερό αλλαγής και πότισμα... | Esprit | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 29-12-10 22:08 |
Αλλαγές νερού με νερό από θερμοσίφωνα | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 11-12-07 11:52 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |