|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο πολλή σκέψη
![]() Ειναι ακόμα στην αρχή και ελπίζω να παει καλα και να αναπτυχθούν τα φυτά μου σύντομα, κυρίως η cuba γιατι στην moss άρεσε το νέο της περιβάλλον. Παρακαλώ να ειστε επιεικείς, και περιμένω τις προτάσεις σας για βελτίωση... Διαστάσεις:φαρδος 45x30x30 περιπου Όγκος:45 Κατηγορία:nano Φυτά: christmas moss, cuba Ψάρια nothobranchius Διακοσμητικά υλικά:πέτρες , ξυλαρακια, χαλικι Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2x15 T5, 15xT8 Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες περίπου. Φιλτράρισμα:eheim 400l/h Θερμοστάτης:- Λίπανση:excel Seachem, γενικό λίπασμα Παροχή CO2: no ![]() Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα. Θερμοκρασία:26c φωτο μετα και πριν.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα κάνεις, είναι πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο και ειδικά για αρχή εγώ σου βγάζω το καπέλο...
Το στήσιμο δείχνει ότι έριξες πολύ διάβασμα πάνω στην αρχιτεκτονική ενυδρείων και οτι πιάνει το χέρι σου... Συγχαρητήρια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ΥΓ.Δόξα τω Θεώ,το δικό μου πάει στα βιοτοπικά. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο και τα ψαράκια φοβερά, συγχαρητήρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου Ανδριαννα!!! αν προσθεσεις και διοξειδιο θα δεις διαφορα στα φυτα σου. ειδικα την κουμπα. στα λιτρα σου μπορεις να παιξεις ανετα με diy με πολυ καλα αποτελεσματα.
μπηκες στη σχολη της αρχιτεκτονικης ενυδρειων που δημιουργουν "επιγεια" τοπια και τα εχεις καταφερει πολυ καλα σε αυτο!! υ.γ. προσωπικα θα αφαιρουσα τη μοςς που ειναι "κολλημενη" στο πισω τζαμι γιατι νομιζω οτι περισσοτερο χαλαει παρα προσφερει στο συνολο. επισης καποια μικρα φυτα αναμεσα στις πετρες θα απαλυνουν λιγο τις αυστηρες γραμμες των πετρων
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πολυ ομορφο αποτελεσμα.Συμφωνω με τον Πανο η moss φαινεται λιγο "πεταμενη" ετσι.
Επισης εχει πολυ φωτισμο , εισαι στο 1watt/l χωρις διοξειδιο και φοβαμαι οτι θα βγουν αλγες... |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Σ' ευχαριστώ πολύ, πράγματι τα συγκεκριμένα ψαρακια ειναι πολυ όμορφα αν και η φωτο τα αδικει, ειναι ακομα καλύτερα… Παράθεση:
![]() το αποτέλεσμα θα δείξει αν δεν μου παει θα την αφαιρέσω!!! Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Ναι θα κανω diy οπωσδήποτε, αν και απ' οτι βλεπεις κολαση το παρέλαβα το ενυδρειάκι παράδεισο θα προσπαθήσω να το κάνω οπότε....σιγα μη πω και μπράβο.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andrianna : 13-09-10 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακη εισοδος στον χωρο!
Keep walking...
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Ανδριαννα.Θα γινει καταπληκτικο.Μπραβο ομως και σε αυτον που σε εβαλε στο χομπι(ονοματα δεν λεμε)και δεν πηγε χαμενο το ταλεντο σου στο στησιμο ενυδρειων
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο απιστευτο το ενυδρειακη σου συγχαρητηρια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο!!! Είναι σούπερ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντριαννα τωρα το ειδα.τελικα το εχει η ηπειρος και ειδικα η πρεβεζα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.......
Αστα τον εχει φαει η ζηλεια, σχεδόν κανει οτι μπορει για να μην παει καλα, αλλα μη νομίζεις του εφτιαξα diy και ρίχνω και ecxel γιατι μπορω να πω ότι η αλγη αρχισε να μου χτυπά την πόρτα!Θα αντισταθω!!! Σε περιμένω να ερθεις και να μπεις κατέυθειαν στο γραφειο, εκει ειναι το δικό μου, στο σαλόνι ειναι το άλλο, οπότε μη σου κάνει εντυπωση αν πιεις τον καφε στο διπλα στον υπολογιστη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αυτο ειναι το 1ο σου ενυδρειο, δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι το 5ο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκπληκτικό στήσιμο των βράχων. Πάρα πολύ ωραίο!
Ωχ! αναφέρομουν στο 1ο, βλέπω το διέλυσες, κρίμα ![]() Καλή επιτυχία με το νέο βοσκοτόπι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μείνει κάγκελο!!
![]() Πραγματικά εντυπωσιακό.. ![]() ![]() ![]() Κρίμα που δεν πέτυχε το cuba, το άτιμο θέλει αρκετό χρόνο και χρήμα αλλά στην περίπτωσή σου αξίζει να ξαναδοκιμάσεις με πιο σωστά "εφόδια".. Μπράβο!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Well done Ανδριαννα.
![]() ![]() ![]()
|
|