το ενυδρείο μου 45λιτ.
3 Συνημμένο(α)
Μετα απο πολλή σκέψη:smt017 και ψαξιμο καταφερα να φτιάξω το παρακάτω μικρό μου ενυδρείο!!!
Ειναι ακόμα στην αρχή και ελπίζω να παει καλα και να αναπτυχθούν τα φυτά μου σύντομα, κυρίως η cuba γιατι στην moss άρεσε το νέο της περιβάλλον. Παρακαλώ να ειστε επιεικείς, και περιμένω τις προτάσεις σας για βελτίωση... Διαστάσεις:φαρδος 45x30x30 περιπου Όγκος:45 Κατηγορία:nano Φυτά: christmas moss, cuba Ψάρια nothobranchius Διακοσμητικά υλικά:πέτρες , ξυλαρακια, χαλικι Φόντο:μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2x15 T5, 15xT8 Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες περίπου. Φιλτράρισμα:eheim 400l/h Θερμοστάτης:- Λίπανση:excel Seachem, γενικό λίπασμα Παροχή CO2: no:smt022 Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομάδα. Θερμοκρασία:26c φωτο μετα και πριν.... |
Πλάκα κάνεις, είναι πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο και ειδικά για αρχή εγώ σου βγάζω το καπέλο...
Το στήσιμο δείχνει ότι έριξες πολύ διάβασμα πάνω στην αρχιτεκτονική ενυδρείων και οτι πιάνει το χέρι σου... Συγχαρητήρια!!!! :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041 |
:smt120 Δεν τα κρύβουμε αυτά τα ενυδρεία και δίπλα στον τίτλο τοποθετούμε ένα ΠΡΟΣΟΧΗ!Μην πάθουμε και τίποτα.Καταπληκτική δουλειά,είναι έργο τέχνης.Ετοίμαζε φωτογραφίες για το διαγωνισμό.
ΥΓ.Δόξα τω Θεώ,το δικό μου πάει στα βιοτοπικά. :smt020 |
Πανέμορφο και τα ψαράκια φοβερά, συγχαρητήρια.
|
μπραβο σου Ανδριαννα!!! αν προσθεσεις και διοξειδιο θα δεις διαφορα στα φυτα σου. ειδικα την κουμπα. στα λιτρα σου μπορεις να παιξεις ανετα με diy με πολυ καλα αποτελεσματα.
μπηκες στη σχολη της αρχιτεκτονικης ενυδρειων που δημιουργουν "επιγεια" τοπια και τα εχεις καταφερει πολυ καλα σε αυτο!! υ.γ. προσωπικα θα αφαιρουσα τη μοςς που ειναι "κολλημενη" στο πισω τζαμι γιατι νομιζω οτι περισσοτερο χαλαει παρα προσφερει στο συνολο. επισης καποια μικρα φυτα αναμεσα στις πετρες θα απαλυνουν λιγο τις αυστηρες γραμμες των πετρων |
Μπραβο πολυ ομορφο αποτελεσμα.Συμφωνω με τον Πανο η moss φαινεται λιγο "πεταμενη" ετσι.
Επισης εχει πολυ φωτισμο , εισαι στο 1watt/l χωρις διοξειδιο και φοβαμαι οτι θα βγουν αλγες... |
Μπραβο Ανδριαννα.Θα γινει καταπληκτικο.Μπραβο ομως και σε αυτον που σε εβαλε στο χομπι(ονοματα δεν λεμε)και δεν πηγε χαμενο το ταλεντο σου στο στησιμο ενυδρειων:D:D:D.Φτιαξε μονη σου διοξειδιο για να προχωρησει η cuba γιατι εχεις δυνατο φωτισμο(για τα λιτρα σου)και χρειαζεται και co2.Μεχρι τοτε προσοχη στον φωτισμο γιατι οι αλγες παραμονευουν.....;)
|
μπραβο απιστευτο το ενυδρειακη σου συγχαρητηρια!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
το αποτέλεσμα θα δείξει αν δεν μου παει θα την αφαιρέσω!!! Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Ναι θα κανω diy οπωσδήποτε, αν και απ' οτι βλεπεις κολαση το παρέλαβα το ενυδρειάκι παράδεισο θα προσπαθήσω να το κάνω οπότε....σιγα μη πω και μπράβο....:smt084 |
Εντυπωσιακη εισοδος στον χωρο!
Keep walking... |
πολυ καλο !!!!:cool:
|
Ω βλεπω επιρρεαστηκες απο τα bonsai by Felippe Oliveira ! Πολυ ομορφο στησιμο και με καλη αισθηση της προοπτικης. Μπραβο !
|
εχω μεινει με το στομα ανοιχτο απιστευτη αλαγη...
συχαριτηρια...:smt041:smt041:smt041 πολυ δινατη εισοδος. υγ. θες να φτιαξεις και το δικο μου ? |
Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο! Συμφωνώ για τη moss... :rolleyes:
|
Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα.:smt041:smt041:smt041
|
παρα παρα πολυ ωραιο!!!μπορεις να το χαζευεις με τις ωρες...:smt041:smt041
|
Πανέμορφο! :smt041
|
Πλακα μας κανεις..+-2+-2+-2
|
Πανεμορφο! ο συνδιασμος χρωματων ειναι τελειος! ενα πολυ ςραιο κοινωνικο κ φυσικο ενυδρειο! να σε ρωτησω κατι? τιο πετρα εχεις βαλεις ωστε να επιρεαζεται η σκληροτητα? Λαβα?
|
Παράθεση:
|
Μπράβο, πολύ όμορφο!! Απ'ότι φαίνεται τόχεις!!
|
Καλήμερα!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά σας λόγια, η αλήθεια ειναι ότι μου δινεται κουράγιο:smt027!!! Geovai, οι πέτρες μου ειναι μη ασβεστολιθικές, αν και την σκληρότητα την κατεβάζω με όσμωση... |
Παράθεση:
ειναι βασαλτικες οπως ειπε ο zipo? εγω τωρα εχω εχω πετρα γρανιτη με την οποια δεν εχω προβλημα αλλα ψαχνω κατι σαν την δικια σου. η λαβα ανεβαζει την ανθρακικη σκληροτητα και δεν το επιχηρω να βαλω. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μπράβο πολύ καλή δουλειά στην τρίτη φωτογραφεία από που είναι τραβηγμένη; γιατί είναι έτσι; αν είναι από μπροστά.!
|
Παράθεση:
Η τριτη φωτο ειναι πριν αναλαβει το ενυδρειο η Ανδριαννα. |
Παράθεση:
Η τρίτη φωτο όπως ειπε και ο Γιαννης παραπάνω ειναι το ενυδρείο όπως το παρέλαβα, οι πρώτες δύο ειναι η πρόσφατη εξέλιξή του... Ελπίζω στις επόμενες να ειναι ακόμα καλύτερο!!!! |
Μπράβο!!! Είναι σούπερ:)
|
Φοβερο :smt041:smt041:smt041
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board