|
![]() |
#1 |
Ερώτηση για βελτιωτικό νερού
![]() Αξιολόγηση:
![]() http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypag e_images.tpl&product_id=79&category_id=96&option=c om_virtuemart&Itemid=1〈=el
Έχετε δοκιμάσει αυτό το προιόν???Μπορει να διώχνει την αμμωνία από το νερό και όλα τα υπόλοιπα που λέει???? |
|
Εμφανίσεις: 4195
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλοί το χρησιμοποιούν αλλά εγώ δεν πιστεύω σε τέτοια μαραφέτια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πιο πολλά από αυτά που λέει ότι κάνει τα καταφέρνεις και με μια αλλαγή νερού!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλο θα ήταν να εξετασεις τους λογους που μπορει να εχεις υψηλη αμμωνια και ρυπους και να τους προλαβεις και οχι πως θα μπορεσεις να τους αφαιρεσεις. Σε ενα καλοστημενο ενυδρειο δεν θα χρειαστεις τετοιου ειδους ζουμια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστα τα αχρηστα ζουμια.. το μονο που χρειαζεται το ενυδρειο σου ειναι καθαρο νερο και αντιχλωριο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ πιστεύω από την πολύ μικρή πείρα που έχω πως ένα ενυδρείο σωστά στημένο μπορεί να είναι υγειέστατο μόνο με το αντιχλώριό του και κανένα άλλο χημικό.
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο προιον δεν το εχω χρησιμοποιησει, ουτε το γνωριζω,ουτε με ενδιαφερει.Μου κανει ομως φοβερη εντυπωση οτι ολοι εισαστε αρνητικοι χωρις να το εχετε χρησιμοποιησει αλλα και χωρις να εχεται πληροφορηση(θετικη 'η αρνητικη) απο καποιον 'η καποιους που να το εχουν χρησιμοποιησει.
Θελω να επισημανω οτι δεν εχω καμια σχεση με την Tetra και το συγκεκριμενο μαγαζι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αλλαγές νερού σε Μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 16 | 29-03-15 13:22 |
"Βελτιωτικά νερού" μύθος ή πραγματικότητα??? | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 18-01-10 17:17 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Ερώτηση για αλλαγή νερού | Alonso | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-05-08 22:30 |
Αλλαγές νερού-Διευκρινιστική ερώτηση | Μάνος Καλονόμος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 02-09-05 08:40 |