|
![]() |
#1 |
επιπλεον ψαρακια
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω ενα ενυδρειο 60χ43χ32 και εχω μεσα 5 black phantom tetras.σκεφτομαι να τα κανω 8 στο συνολο για να ειναι κοπαδακι σωστο...μπορειτε να μου πειτε ενα παρακι βυθου που ταιριαζει στο ενυδρειο μου και με τα ψαρακια που εχω ηδη μεσα?
|
|
Εμφανίσεις: 2730
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν κι εφοσον εχει στρωσει το φιλτρο σου, τα ιδανικα ψαρια θα ηταν ενα μικρο κοπαδι 5 ατομων της οικογενειας των Corydoras. Ψαξε στα μαγαζια ποια ειδη ειναι διαθεσιμα και επελεξε.
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις με τα τετρα μαζι να βαλω και κορυντορας η μονο το ενα ειδος?δεν γινεται να βγαλω τα τετρα γιατι ειναι τα πρςτα μου ψαρακια και δεν θελω να τα αποχωρηστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κορυντορας θα τα εχεις μαζι με τα τετρα εννοω... απλα σε παροτρυνω να καταληξεις σε ενα μονο ειδος κορυντορας.
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα αλλλοι μου λενε πως τα πεντε τετρα που εχω μεσα ειναι ηδη πολλα?συνολικα με την εμπειρια σασ σε 60 λιτρα ποσα ψαρακια συνολικα αντεχει το συστημα.μιλαμε παντα για ψαρια με τα ιδια κρητηρια και αναγκες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε δεν γίνεσαι καθόλου κουραστικός! Κουβέντα κάνουμε και όλοι μαθαίνουμε μέσα από αυτήν.
![]() Για να δούμε πόσα ψαράκια χωράει το ενυδρείο σου, δεν αρκεί μόνο ο καθαρός όγκος του. Πρέπει να ξέρουμε και την φίλτρανση του (λίτρα/ώρα και υλικά φίλτρανσης). Προσωπική μου γνώμη, αν έχεις ικανοποιητική φίλτρανση, κάνε το κοπαδάκι σου μια οκτάδα και αν θες πρόσθεσε μερικούς otocinclus. Επειδή και τα cory θέλουν κοπαδάκι δεν θα σου συνιστούσα να βάλεις. ¶λλωστε και το κοπαδάκι των tetras σου είναι το μικρότερο δυνατό. Πολύ καλή επιλογή πάντως τα ψαράκια! Κάτι ανάλογο έχω κάνει και εγώ ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακια για max 25 lt? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-03-08 02:44 |
juwel επιπλεον φωτισμός | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 18-02-08 16:57 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Χανω τα ψαρακια μου; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-08-07 19:36 |
SOS-Χανω τα ψαρακια μου!!!!! | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 15-07-07 23:52 |