|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους... εχω ενα ενυδρειο 300 λιτρα φυτεμενο κ θελω να κανω κ ενα μικρο με θαλασσινο νερο. σκευτομαι γυρω στα 20 με 30 λιτρα αλλα ειμαι εντελος ασχετος με θαλασσινα. θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζετε ενα μικρο reef. απο υποστροματα βραχους κοραλια αλατι κ γενικα οτι πληροφορειες μπορειτε να μου δωσετε. ευχαριστω πολυ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα που αναφέρεις είναι πολύ λίγα για αρχάριο στην θάλασσα,αν θες μια συμβουλή πήγαινε σε 70-80 Λίτρα να το ευχαριστηθεις κιόλας!
Δεν είναι ακατόρθωτο όμως.... |
|
||||
|
||||
![]()
το κοστος για ενα τετοιο ενυδρειο ποιο ειναι???? κ αν εχεις την καλοσυνη πες κ τι χρειαζετε....
|
|
||||
|
||||
![]()
θελεις να μπλεξεις παλι ε??????????
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια κανενας δεν βοηθαει????? γιατι ετσι? που ειναι οι ποιο εμπειροι? σημερα εγινε η παραγγελια ενυδρειου φωτιστικου κ λαμπες... 52 λιτρα κ το φοτιστικο εχει 2 λαμπεσ απ[ο 24watt..... εκτος απο skimmer πρεπει να παρω κ φιλτο??? βοηθειααααααααααααααααααα
|
|
||||
|
||||
![]()
μην βιαζεσαι ρε θα σε βοηθησουν!κανε λιγο υπομονη
------------------------- τα πηρες?ενταξει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 10-02-10 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
ΝΕΟΣ ΓΙΑ REEF | TEDDY | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-04-08 13:02 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |