![]() |
#1 |
Ψοφανε τα μικρα Guppy!!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γειά σας παιδια! Εχω βαλει σε λειτουργεια το ενυδρειο μου απο τελη Αυγουστου. Το στρωσιμο εγινε με τροφη αποκλειστικα και δεν ειχα τεστ. Αφου ετρεχε για 3 περιπου εβδομαδες αγορασα εναν γλειφτη πρωτα αφου ειναι απο τα αγαπημενα μου ψαρια! και 2-3 εβδομαδες αργοτερα αρχισα να βαζω μεσα Guppy σιγα σιγα!
Το θεμα μου τωρα ειναι οτι ενω ειχα 2 απωλειες μεχρι τωρα ειχα και 2 γεννες! Τις τελευταιες μερες ομως εχω βρει 3 ψοφια μικρα και δεν ηξερα το λογο!!!! Τεστ δεν ειχα κανει ποτε και ξερω οτι κακως δεν εκανα! Τωρα ομως στεναχωρηθηκα πολυ με τις απωλειες αυτες αφου εχω ακομα αλλα 8-9 μικρα μεσα και δε θελω να ψοφησουν κ αυτα κ ετσι πηρα ενα σετ Τεστ της Τετρα! Τα αποτελεσματα ηταν αυτα: ΝΟ3 25 mg/l ΝΟ2 0mg/l GH >16 KH αναμεσα 3 κ 6 PH αναμεσα 7.6 - 8 Αυτο που παρατηρησα σε ορισμενα μικρα ειναι οτι η ουρα τους δεν εχει σχημα βενταλιας αλλα κανει σαν βελος σαν να ειναι κομμενη η δεν ξερω κ εγω τι... ![]() Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!! |
|
Εμφανίσεις: 3605
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos sos sos sos sos ψοφανε τα γκαπυ | zhta47 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 21-07-09 21:59 |
μικρα πλατυ | skalarius | Ζωοτόκα | 3 | 22-04-09 14:53 |
μικρα γκαπακια!! | dinos99 | Ζωοτόκα | 1 | 29-10-07 21:49 |
μικρα guppies | stefapat | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 09:56 |